Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bananowaa

Hej jakie macie hobby?

Polecane posty

Gość Bananowaa

Ja mam dosyc duzo czasu wolnego i niewiem na co go wykorzystac... prosze zatem o jakies pomysly... ;)

Gość Kot na biegunach
lubisz fotografować ? - gdzie mieszkasz ?

Gość kaferinka
basen, ścianki wspinaczkowe, spacery, szkoła tańca, czytanie książek, jazda konno:)

Gość kaferinka
no właśnie i fotografia:) nauka języka:)

Gość Bananowaa
fotografia fajna sprawa, ale z drugiej strony glupio mi tak bedzie lazic z aparatem a ludzie beda patrzyc dziwnie jak bede co chwile fotki pstrykac gdzies w parku czy na ulicy... sama nie wiem... jestem za granica a tu malo znajomych takze praca i dom wiec dlatego sie nudze...

Gość Bananowaa
czesto gotuje, ogladam filmy, slucham muzyki no ale ilez mozna heh... dziekuje wam za podpowiedzi... jesli ktos ma jeszcze jakis pomysl ciekawy to zapraszam do dyskusji...

Gość kaferinka
no to tym bardziej zacznij zwiedzać jakieś ciekawe miejsca i robić zdjęcia co w tym dziwnego że ludzie zwiedzają i robią fotki co cię ludzie obchodzą przecież cię nie znają

Gość Bananowaa
a co robisz ze zdjeciami potem? do wlasnego albumu wkladasz czy pokazujesz innym swoje dziela?

Gość kaferinka
kup jakąś fajną książkę i czytaj a jak się wciągniesz to czasami i do 2 w nocy będziesz czytać

Gość kaferinka
trzymam na kompie i czasami oglądam ze znajomymi czasem oglądam z chłopakiem

Gość Bananowaa
a twoj chlopak co robi w wolnym czasie moj to by ciagle na silke latal...

Gość kaferinka
o mój to aż za dużo wymyśla - treningi 2 razy w tyg - w niedzielę z kolegami strzelają - dużo czyta o autach - dużo czasu na tym spędza - spotyka się z kolegami - kiedyś też chodził na siłkę - przy kompie - gra w gry - grzebie prze swoim samochodzie - bierze psy na spacer do lasu - no i ma czas też dla mnie:D a razem: - chodzimy do kina - spcerujemy sami i z psami - latem nad wodę sami, ze znajomymi albo z pieskami żeby popływały - jeździmy na rowerach:) - oglądamy filmy - chodzimy po mieście - teraz idziemy na kurs tańca:)

Gość kaferinka
- odwiedzamy znajomych - rozmawiamy sobie - razem robimy jakieś porządki:) itp

Gość kaferinka
miałam iść sama na ten kurs tańca ale jak sie dowiedział zę muszę poszukać partnera to powiedział że on ze mną pójdzie bo nie będę tańczyła z obcym:D

Gość Bananowaa
Z moim tez filmy ogladamy ale np on powiedzial ze na spacery nie bedzie chodzil bo nie lubi...aha no i przy aucie grzebie tak jak twoj he he jak to facet... a skoro twoj facet tyle rzeczy robi, nie czujesz ze za malo czasu razem spedzacie? a tak na marginesie to mieszkacie razem? my tak... moze bylo by mi latwiej gdybym miala blisko rodzine i jakichs blizszych znajomych... sorki ze sie tak rozkleilam ...

Gość Bananowaa
zazdrosny he he... ;)

Gość kaferinka
nie mieszkamy no trochę mnie to denerwuje kiedyś więcej czasu spędzaliśmy razem ale nie będę mu robić wyrzutów dlatego szukam sobie sama jakichś zajęć żeby jemu nie marudzić jak sprawia mu to radość to niech sobie to robi co lubi a latem zawsze więcej czasu spędzamy:)

Gość Bananowaa
Ciekawe co by faceci mysleli, gdyby to tak my bylybysmy strasznie czyms zajete i mialybysmy malo czasu dla nich... ciekawe czy by nie zaczeli sie buntowac heh... ale bynajmniej zobaczyli by co my czujemy jak oni ciagle gdzies za czyms biegna i zawsze maja cos do zrobienia..

Gość Bananowaa
moja znajoma z pracy zajmuje sie np ozdabianiem kartek... ale niewiem czy chcialabym to robic... chyba predzej wezme sie za jakas ksiazke ;)

Literatura (czytanie i pisanie), kino, muzyka, taniec, podroze, jezyki obce, obce kultury i cywilizacje, organizacje charytatywne, pomoc innym, Kafeteria... :D

Gość salsasasa
jak facetowi pokażesz że jest i obojętny to zacznie się zastanawiać co jest zacznij wychodzic gdzieś sama niech zobaczy że ty też masz jakieś zajęcie to zacznie się facet Tobą bardziej interesować bo chyba z nim jest problem prawda

Gość kaferinka
to j awyżej salsasasa

Gość albamama
nie warto kipski jak na partnera dziecinnie się zachował zostawiając żonę i dzieci a skoro znajomi mówią że jest taki a nie inny to pewnie mają rację nie jesteś już nastolatką moim zdaniem w tym wieku nie powinnaś popełniać takich błędów

- Zbieranie nazistowskich i radzieckich znaczków - Historia - Sztuka - Gry komputerowe, szczególnie rpg

Gość kaferinka
autorko jesteś???

Rysuję, czytam mangi i horrory, gram w gry mmorpg, interesuję się medycyną.

Gość Bananowaa
no z nim problem... bo malo czasu z nim bywam... choc on mysli ze ja to wyolbrzymiam heh... wiec w koncu musze sie czyms zajac by nie zwariowac...!

Gość kaferinka
zacznij gdzieś wychodzićto się zainteresuje bardziej:)