Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie zakupy22

Męczące uczucie

Polecane posty

Gość lubie zakupy22

Jestem teraz w przerwie na wystapienie krwawienia z odstawienia, drugi dzien, jutro z rana jak zawsze powinnam distac okres, a mimo to dzis jak co miesiac sie stresuje, na niczym sie skupic nie moge. Dziewczyny biorace tabletki tez sie czasem stresujecie. Ja tabletki biore regularnie o stalej godzinie jeszcze mi sie nie zdarzyly zapomniec:)

Gość lubie zakupy22
kto potrzyma na duchu

Gość Paulina. 24
tak to normalne , nie martw sie:D ja też tak mam:)

Gość lubie zakupy22
fajnie ze napisalas, zawsze jest tak ze przy okazji mecze faceta, :)

Gość domi8
czemu sie stresujesz,skoro bierzesz tabletki.przeciez one poto sa zeby kochac sie na calego.Ja biore od 4 lat ,niezawsze regularnie ,i czasem zapomne,a w ciazy niejestem.

Gość Waleriaaa
ja biore regularnie i zawsze sie stresuje...biore je od 4 miesiecy i ani razu jeszcze nie robilam tego bez prezerwatywy...tak sie boje ze nie moge sie przelamac...wiem ze teraz mnie zlinczujecie:( ale nie mam przekonania do tabletek...bo zawsze jest to 0,1%. Kobietki dodajcie otuchy i dajcie jakis sposob na przelamanie. pozdrawiam:)

Gość lubie zakupy22
az takk bardzo to ja sie nie stresuje ufam tabletka i mojej ginekolog:) ja z moim partnerem wspolzyje juz bez dodatkowego zabezpieczenia po ta sa tabletki chodzi mi poprostu o stres dzien przed krwawieniem poprostu psychika sama tak mi mowi ze okres sie zbliza i czas sie pomartwic:)

Ja też tak mam. W dodatku zawsze dostawałam okres około 9-10 rano, a ostatnio dostałam po 12 i to były dwie najdłuższe godziny w moim życiu:P

Gość idz lepiej do
ja dzis dostalam po 9 rano, ale tez sie wystraszylam ale mi juz ulzylo