Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buttons

Problem sercowy

Polecane posty

Gość buttons

Kocham swojego faceta, chcę z nim być, ale wydaje mi się strasznym to, że nie będę już nigdy w tym pierwszym stanie zauroczenia... Tym bardziej jestem sfrustrowana, bo spodobał mi się pewien chłopak, który baardzo na mnie zerkał, póki nie zobaczył, że mam kogoś. Najgorsze jest to, że jak jestem z moim facetem przytulamy się itd to wtedy się patrzy, jak głupi. Ciągle. tak, jak wtedy, zanim jeszcze widział, że mam faceta. a gdy jestem sama, to patrzy się rzadko, a gdy już na niego spojrzę, jak on na mnie patrzy, to szybko odwraca wzrok... Czasem nawet się zastanawiam, czy nie byłoby lepiej, gdybym zostawiła swojego, bo co to mają być za głupie uczucia do innego ? takiej ciekawości, czasem nawet się czuję nim zauroczona.. to naprawdę straszne, że przechodzi mi coś takiego przez myśl. już nie wiem, co mam robić. moje emocje są beznadziejne, ale nie chcę zostawiać kogoś, kogo kocham i kto mnie kocha... co sądzicie?

Gość buttons
nooo proszęęę. niech ktoś coś powie

Gość masz problem z głową
a nie sercowy :o

Zastanów się kogo bardziej kochasz... nim jesteś tylko lekko zauroczona a swojego faceta kochasz decyzja chyba nie jet trudna?

Gość buttons
wiem, wiem. macie rację... tylko to jest takie durne uczucie.. taki żal w sercu... smutno mi jakoś. że robię źle. że powinnam odejść od mojego chlopaka, żeby ktoś go bardzo mocno w końcu pokochał, bo ja, skoro interesuje mnie jakiś obcy koleś, którego nie znam to chyba cienko z moją miłością... nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale nie chcę, żeby był przeze mnie nieszczęśliwy...

Gość kaldunka świniasta
jesteś głupia i tyle a potem będziesz z tamtym i inny cię zauroczy

Gość rasowa
jesteś niedojrzała wielu jest fajnych facetów i na wielu miałoby się ochotę ale wybiera się jednego i jego się trzyma a nie ogląda za innymi a potem kolejny i kolejny

Gość buttons
rasowa, masz rację. chyba po prostu powinnam pamietac o tym, ze od bycia zwierzeciem rozni mnie to, ze potrafie myslec dzieki