Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta patrycja.

Jeśli juz to Patrycja ! ! ! ! ! ! ! !

Polecane posty

Gość ta patrycja.

mój chłopak wcale nie uzywa mojego imienia po prostu nigdy, zawsze mówi kochanie myszko itp. chyba ze gdzies jestesmy gdzie nie wypada sie tak zwracac to mówi Patrycja, a to brzmi tak jakby był na mnie zły, ja zwracam sie do niego po imieniu i je zdrabniam a on tak jakby go moje gryzło

Gość efix567
mój tez nigdy nie mowi do mnie moim imieniem i dopiero teraz zdałąm sobie z tego sprawe jak przeczytałam twój post

Gość kjk.k.ml.mlbvhnbmb
💤

a mój do mnie mówi po imieniu, tak czule, hehe, mam nieciekawe imię, ale kiedy on to mówi to brzmi jak muzyka ^.^ a ja nigdy do niego nie mówie po imieniu. myslę ze to jest zwiazane z oziębłoscią. najcześciej robią tak osoby które nie sa zbyt uczuciowe ;)

Gość ta patrycja
mi sie podoba moje imie i wiem ze jemu tez,ale nie mowi tak do mnie

a jest bardzo uczuciowy i poważny? jak dla mnie mówienie po imieniu brzmi jak jakiś wyrok, śmiertelnie poważnie, niektórzy ludzie tak nie lubią, ;) a "Myszko" nie brzmi źle. ja na swojego mówię Dzidzia xD

Gość ta patrycja
jest bardzo czuły i powiedział ze mówi tak zeby mi było miło, a jesli juz to naprawde mowi Patrycja, kurcze to imie jest takie powazne, nigdy nie zdrobni

ja do nikogo nie mowie po imieniu, a sama bardzo lubie, gdy ktos tak mowi do mnie; ale macie problemy

Gość Czarna1990
a jak można zdrobić imię Patrycja? Patusia, Pati, Patka - puknij się w łeb kobieto, bo to fatalnie brzmi i nic dziwnego, że facet nie chce tak mówić

Gość sławny ruchacz
hej patrycja ja bym do ciebie powiedział tak, chodż tu kurwo jedna buhahahha