Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanapanna.

STRES PRZEDŚLUBNY !

Polecane posty

Gość zestresowanapanna.

Dziewczyny, jak przeżywacie/przeżyłyście okres od zaręczyn do dnia ślubu? Radośnie i szczęśliwie, czy może byłyście zmęczone, przerażone i zdenerwowane?

Gość zestresowanapanna.
Ty od tych pisanek, ja cię proszę :O Załóż osobny topik z prośbą o klikanie, a nie wpychaj się do każdego tematu, bo tylko ludzi wkurzasz i nikt ci nie poklika (czy co tam trzeba zrobić)

Gość ja tam się nie stresuje
stwierdzilam ze trzeba sie cieszyc, bo potem slub i wesele to raptem pare godzin wlasnie w stresie i lepiej nacieszyc sie przed, tymi wszystkimi przygotowaniami by potem po slubie nie obudzic sie i nie pomyslec ze to juz bylo, nie wroci (mam na mysli imreze ;) )tym bardziej ze cala ta uroczystosc to jest raczej dla gosci, my musimy byc dyzspozycyjni dla wszystkich.

Ja jeszcze się nie stersuje:) Ciesze sie i nie moge sie juz doczekać przymiarek sukien i przysiegi przed Bogiem:) Póki co stres mnie nie odpadl, a na myśl, że za 5,5 miesiąca będziemy sobie ślubować mam motylki w brzuchu:)

Mi do slubu zotał jeszcze rok i 2 miesiace. Juz sie nie moge doczekac i wydaje mi sie ze to strasznie długo:( Jak sobie pomysle o tym dniu to mi sie sciska w zołądku, pewnie bede mega zestresowana, ale bedzie to taki pozytywny stres, bo przecierz bedziemy bardzo szczesliwi:)

Gość zestresowanapanna.
No ja też się cieszę i bardzo tego pragnę :) Tylko w moim przypadku zmieni się całe życie: ślub, zmiana miasta zamieszkania, zmiana miejsca pracy... trochę mnie to przeraża.