Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi 1234

Mam juz dosc/ !!!!

Polecane posty

Gość smutno mi 1234

Mam 18 lat, jestem ladna dziewczyna, podobam sie chlopakom, duzo chlopakow chcialo ze mna byc, lecz nigdy nie mialam chlopaka, nie chodzialm na zadne randki, jesli chlopak zdobyl moj nr tel lub sama mu dalam i jak pisalismy i bardzo mi sie podobal(nie mowie tu tylko o jednym chlopaku) i on np. chcial sie ze mna zobaczyc to ja przestawalam sie odzywac, zero kontaktu, urywalam znajomosc a to wszystko przez ta cholerna NIESMIALOSC i MALOMOWNOSC, z ktorej nie moge sie wyleczyc!!!! jezeli jestem na jakiejs imprezie i jestem pod wplywem alkoholu to wszystko jest normalnie. Nromalnie rozmawiam, nie wstydze sie. Prosze o jakies rady bo NIESNIALOSC zabiera mi najlepsze lata mojego zycia.

postanow sobie ze chodzbys nie wiem jak sie bala odezwac to bedziesz to robic i sie bedziesz psotykac nawet jesli przez ta niesmialosc bedziesz sie totlanie tego bala ;p Przezwyciezaj sie :)

Gość smutno mi 1234
boje sie tego ze jak spotkam sie z chlopakiem to zrobie z siebie totalna kretynke bo nie bede wiedziala co mam gadac przez ta NIESMIALOSC i malomownosc:(:(:(:(:(

Gość Gruthar
Ja jestem małomówny jak cholera, mimo to mam dziewczynę... w sumie to jest ona jedną z tych osób, przy której potrafię się normalnie otworzyć. Spokojnie, musisz poczekać tylko na odpowiednią osobę, albo lepiej poznać chłopaka. Przecież od razu nie będziecie nawijali jak opętani. Przestań się tym przejmować. Małomówność niekoniecznie jest wadą - osoby, które mało mówią, z reguły uważniej słuchają. Staraj się po prostu to zmienić, nie rozczulaj się nad sobą, tylko działaj. Uwierz, facet na randce będzie myślał podobnie jak Ty. ;)

Gość smutno mi 1234
Gruthar ---> dzieki za mile slowa

Gość smutno mi1234
up up

miałam po prostu IDENTYCZNIE aż wkońcu postanowiłam mieć wszystko w doopie ;) Przez tyle lat byłam samotna że wkońcu polubiłam swoją samotnosc i przestałam zabiegać o kontakty z ludziami i wiesz co??? Zrobiłam sie taka wygadana, ze masakra;) Tobie też sie uda zobaczysz ;)