Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D Elliosebeth

Czemu wy tak jęczycie ?

Polecane posty

Gość D Elliosebeth

Czemu wy tak jęczycie ? Niemoglibyście sięuspokoić i przetłumaczyć mi tekst ? :D : Softly, softly, I close my eyes Feeling you... Called by the wind again, I look up at the sky alone On nights when we can't meet, I send my wish to the stars Nobody knows the "real me", but Because I'm here, because I'm waiting I want only you to notice me For a long, long time, I've been dreaming As if my feelings would someday reach you Softly, softly, I close my eyes Don't just disappear Who are you thinking of? What are you looking at? The reason I can't be honest is that I'm weak Like this, I pass the nights, wanting to go and see you soon If my wish were granted, like that time Would you smile at me? More and more, I show my dreams As if my feelings were unstoppable My trembling, trembling heart Is searching for you The sky today is still high and far away I think of my small self, but The stars and the dark and the wind and tomorrow Are continuing on to you

Gość wichłacz
srać mi się chce

Gość translatorre
Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego Ghandiego, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych, aromatycznych stolców dzikich zwierząt aby móc zaspokoić swój, niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji.

Gość D Elliosebeth
translatorre Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego Ghandiego, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych, aromatycznych stolców dzikich zwierząt aby móc zaspokoić swój, niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji. Nie chodziło mi o Twoje ambicje