Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ege

brzuch po ciazy

Polecane posty

Gość ege

jestem 6,5 miesiaca po porodzie a moj brzuch nadal wyglada jak banka w 4-5 miesiacu ciazy nie moge sie go pozbyc. czy to moze byc skutek uboczny ciecia cesarskiego?

Raczej skutek uboczny braku ćwiczeń :) Tkanka tłuszczowa i tyle. CC nic do tego nie ma.

ja po CC miałam piękny brzuszek, nie było wcale widać,że jestem po ciąży. Za to teraz po drugim porodzie tym razem SN mam widoczną fałdkę

Gość ege
no taaa chuchro jestem a ta falda skory mi wisi...

ja juz 9 miesiecy po i dopiero dochodze do formy, nie martw sie

ege jasne, że wisi, bo tłuszcz zbierał się tam całą ciążę umiarkowanie a po"zejściu"brzucha się nie rozszedł i nijak ma się do tego, czy jesteś chuchro. Jak zaczniesz ćwiczyć, to spalisz.

Gość maggggggga
a ja jestem 4mies po porodzie po 2 mies karmienia piersia mialam fajny maly brzuszek a teraz 4mies karmie no a brzuch mi rosnie tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! a jak wy macie sie ze swoimi brzuchami?????

Gość ja jestem po cc i mam ładny
brzuch ale to efekt ćwiczeń w ciąży przede wszystkim. I dodam, że nigdy nie karmiłam piersią

Gość djsad
ja jestem rok po porodzie , po cc, i kolo 10 -11 miesiaca po porodzie samo wessalo brzuch , tak ze mam płaski , jak usiade to troszke skora wisi ale jak stoje to nie, nie cwiczylam , oczywiscie nieobjadam sie jak wciazy , przytylam ponad 20 kg, teraz waze 44 kg

Gość bellusia
mam podobnie, po porodzie było nieźle, a teraz prawie 4ty miesiąc, karmię, więc jem sporo - to fakt, ale brzuch mi rośnie, co jest grane??

Karmiąc potrzebujesz dodatkowo tylko 500 kalorii. Jeśli "jesz sporo" jak piszesz i jesto to więcej niż 500 kalorii, to nie ma się co dziwić czemu brzuch rośnie :-)

Gość karmiąc dodatkowo potrzenych
jest 700kcal

hej!ja mam brzuch taki jak salaminka...tez jestem po cesarce...karmiac piersia baaardzo szybko schudłam i brzuch sam sie wciągnął (zgubiłam w sumie 25 kg, 15 ciążowych plus dodatkowe 10 kg);-) obecnie jestem prawie 3 lata po cesarce i nadal utrzymuje niska wage i brzuch jest taki jak po porodzie, płaski...proponuje ograniczac słodycze, jezeli masz z tym problem, duzo pic wody niegazowanej i brzuszki powinny pomóc...oraz masaże tej partii ciala...

Gość saleminka8
mi w ciąży przybyło 21kg :P ale sam synek w dniu porodu miał 4200g tydzień po cesarce miałam 11kg mniejinie karmie obecnie piersią i waga spada :P

Gość saleminka ty chyba niedowidzis
z:O to ma być PŁASKI BRZUCH?:O poza tym masz chyba coś z głową, że wszędzie wklejasz te swoje zdjęcia brzucha:O