Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Debra27

Rybka z falbanami- jakie dodatki

Polecane posty

Go艣膰 Debra27

Dziewczyny!! Zdecydowa艂am si臋 na sukni臋. Mo偶e post膮pi艂am zbyt pr贸偶nie i odwa偶nie, ale raz si臋 偶yje....! I raz za m膮偶 wychodzi :)) Zaszala艂am i wybra艂am t臋 o to sukni臋 San Patrick: http://www.mlodaimoda.pl/san-patrick-kolekcja-2009/san-patrick-persia.html 艢lub w sierpniu. Jestem wysoka- 173, blondynka, rozmiar 38. Dorad藕cie w kwestii odpowiednich kwiat贸w (偶eby nie wprowadza膰 dodatkowych form), innych dodatk贸w. Welon b臋dzie d艂ugi, ale z b. delikatn膮 falbank膮, nie tak膮 jak na zdj臋ciu. Czy znacie dobr膮 wiza偶ystk臋 z okolic 艁ochowa, Wyszkowa, Ostr贸w Mazowiecka? Mo偶e s艂ysza艂y艣cie o dobrym fryzjerze? B臋d臋 wdzi臋czna za Wasze do艣wiadczenia i rady. Pozdrawiam i pannom m艂odym 偶ycz臋 du偶o rado艣ci z przygotowa艅 do Tego Dnia

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blackcat
Moja kole偶anka mia艂a podobn膮 suknie i bukiet mia艂a z kalii - wygl膮da艂 przepieknie i nie gryz艂 sie z sukienk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna koala
och jejejejej, irysy, irysy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Debra27
Irysy!! Chyba 艣wietny pomys艂. Ju偶 szukam w necie zdj臋膰 i inspiracji z irysami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna koala
http://www.kwiaty.pless.pl/index.php?load=menu&mid=1 masz tam bukiet Amarylis. dla mnie kluczowy jest ten ogon zielonego poni偶ek kryzy. nad kryz膮 albo same irysy skomponowane w przestrzenn膮 kul臋 (kul臋, nie g艂贸wki w okr膮g, ale kula), albo tak wyci膮gni臋te na li艣ciu jak w bukiecie wy偶ej. ale my艣l臋 偶e raczej kula. kolory fioletowo-偶贸艂te.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna koala
http://www.twojekwiaty.pl/Bukiet-Zante-i-1008.html co艣 troszk臋 jak to, tylko irysy zamiast kalii. generalnie chodzi mi o to 偶e - sukienka ma w膮sk膮 g贸r臋, a rozbudowany d贸艂. mysl臋 偶e bukiet powinien mie膰 proporcje odwrotne, czyli g贸r臋 kr贸tk膮 ale efektown膮 i wyd艂u偶ony, smuk艂y d贸艂. fiolet z z贸艂tym komponuje si臋 艣licznie, chocia偶 nie jest standardowym zestawem kolor贸w na 艣lubie. z艂agodzisz efekt 艂膮cz膮c irysy fioletowe z biel膮. aczkolwiek ja jestem zwolenniczk膮 mocnych barw kwiat贸w, bo bia艂a sknia, bia艂e kwiaty - i juz ca艂kiem nic nie widac tylko chmur臋 bieli...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfsdf
czarna koala-madrze mowisz,ja tez zamierzam sie na ciemny odcien rozu,storczyki.wyglada pieknie,niczym kontrast,wszelka biel z biela jest dla mnie bezgusciem.trzeba sie ozywic czyms.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 100 pewnosci
mocnymi kwiatami odwraca sie uwage od sukni. po za tym autorka ma dosc strojn膮 suknie dlatego kwiaty powinny byc jak najprostsze :o

Udost臋pnij ten post

mysle ze nawet do tej sukni pasuje mocny kolor kwiatu,ale jednego rodzaju i bez zadnej mieszanki kwiatowej.pasuje,bo widzialam podobne zdjecia w necie i podpasowalo nawet pod koronkowa suknie z koralikami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 100 pewnosci
czerwone czy filetowe 艂adnie by pasowa艂y ale chyba bardziej jakby panna m艂oda mia艂a wyrazist膮 urode np. by艂a brunetk膮 z ciemn膮 karnacj膮 bo ja jest blondynk膮 to mog膮 ja troche przyt艂oczy膰 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to bym widziala
kompozycje z jasnych storczyk贸w ale niekoniecznie bia艂ych albo bia艂ych z czym艣 i jak ktos radzil z taym dlugim ogonem dla przeciwwagi sukni duzo u gory malo na dole

Udost臋pnij ten post

no ale wlasnie np jasny kolor na bialym tle bedzie wygladal mdlo.. a mysle ze powinno byc cos co ozywi pare mloda. sama kompozycja bukietu fajna-wlasnie taki ksztalt powinien byc. ja mysle o nareczu galazki storczyka.jedna lub dwie nie wiem jak to wychodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh13
moja droga w dniu 艣lubu to Ty powinnas bic blaskiem i skupiac uwage a nie Twoje kwiaty. Je艣li tak nie jest to znaczy ze cos jest nie tak albo z suknia albo z Twoja urod膮 :)

Udost臋pnij ten post

blaskiem wszystkich pozabijam ;) ale kwiaty tez wazne. mozna spartaczyc efekt jak sie zle dobierze.co gorsza wiem ze ciezko o storczyki w czerwcu..podobno sa dostepne grudzien-maj :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna koala
ten z drugiej fotki ma fajny kszta艂t, w艂a艣nie o czym艣 takim mysla艂am :) storczyki - hmmm... piekne sa fakt, ale - egzotyczne jak cholera. czy nie lepiej jakiego艣 naturalnego, "polskiego" kwiata?... 偶e o cenie nie wspomn臋, za cen臋 storczyka mozna miec trzy razy tyle innych kwiat贸w. jesli autorka jest blondynk膮 to tym bardziej musi miec gdzie艣 co艣 kontrastuj膮cego. bia艂a suknia, bia艂e kwiaty, jasne w艂osy, jasne oczy, jasna karnacja...Biala Dama i hajda straszy膰 na zamek... :) bukiet w zdecydowanej barwie jak dla mnie koniecznie. nie wiem jak膮 b臋dziesz mie膰 fryzur臋 ale mo偶esz sobie jeszcze kwiata we w艂osy strzelic :) ale jak bedziesz miec welon to nie, moze byc za du偶o juz. musisz popatrze膰, przymierzy膰, przemyslec. moim zdaniem byloby ciekawie. za to umiarkowanie z bi偶uteri膮! je艣li kto艣 my艣li 偶e jakiekolwiek kwiaty s膮 w stanie w dniu 艣lubu odwr贸ci膰 uwag臋 od panny m艂odej to sorry :) ja nie widze takiej mo偶liwosci :) a ponosi膰 sobie taki bukiet jak 艣lubny to tez ju偶 nie b臋dzie miala okazji. wiec trzeba korzystac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna koala
"magdusiarose82 - co gorsza wiem ze ciezko o storczyki w czerwcu..podobno sa dostepne grudzien-maj :/" kwestia kwiaciarni. ja w pa藕dzierniku dosta艂am tulipany :) a storczyki s膮 albo z importu albo z hodowli szklarniowych wiec nie widze problemu. kwestia koszt贸w i czasu oczekiwania. radz臋 Ci si臋 przejsc do duuuuzej kwiaciarni z dobr膮 renom膮, oni mog膮 mie膰 nawet dyskusyjne o danej porze roku gatunki, a jak nie to zawsze ch臋tniej sprowadz膮 ni偶 ma艂a kwiaciarenka...

Udost臋pnij ten post

wiem Koala,wlasnie ide w ten weekend zapytac o moja propozycje kwaitow ;) ciekawa jestem ile zaspiewaja :):) nie dodajac 麓slubny麓... ale wiem,ze istnieje mozliwosc sprowadzenia,choc za wyzsza sume.

Udost臋pnij ten post