Gość maniek znad granicy Napisano Kwiecień 7, 2009 chyba jestem jakis dziwny bo przeciez u nas panuje powszechna opinia ze niemki to kaszaloty ale ale i tu wlasnie chodzi o to ze to jakis mit chyba , nie bylem nigdy w niemczech ale czasami ogladam niemiecka telewizje (RTL, PRO 7) i to co tam widac to naprawde odbiega od opini wielu polakow ze jedynie nasze dziewczyny sa najpieknijesze, zgadza sie sa piekne ale niemki tez sa baaaardzo baaardzo najs a do tego i tu wieeeeelki plus sa oryginalne i niepowtarzalne ,wyjdzmy na nasze ulice i zobaczmy jak sie ubiera przecietna polka (w wieku 15-30) na 100 dziewczyn 95 nosi baleriny bo taka akurat jest moda (?) ,akurat tylko takie sprzedaja w sklepach? jezeli akurat jest moda na żółte to 95 polek na 100 nosi zolte buty/rajstopy dodatki itp, kolor fioletowy?? prosze bardzo tu na jakies 100 babeczek jakies 30 bedzie nosilo fioletwoe rajtki/i lub jakis dodatek ; podczas gdy ich kolezanki z Niemiec sa naprawde oryginalne pomijam juz fakt ze mieszka tam wiele narodowsci ale naprawde dziewczyny tam sa napradwe rozne w odroznieniu od polek ktore maja fryzury na jedno kopyto , ubierja sie kazda tak samo no doslownie wszystkie wygladaja tak samo, tam jest wieksza roznorodnosc ,sa krotkie fryzury, udziwnione .roznokolorowe, kazda ma jakis styl ,poza tym maja tam taki program Germany s next top model no i nikt mi nie powie ze tam nie ma ladnych dziewczyn, ogladalem dzisiaj jakis program na PRO7 (wogole na niemieckich stacjach jest duzo takich spolecznych programow takich z normalnymi ludzmi ) i nie wiem o co dokladnie chodzilo nie znam niemieckiego jakis 3 kolesi wybieralo 5 babeczek nie wiem co to bylo jakas zabawa, i wszystkie te babki byly naprawde spoko no oprocz moze jednej ale tamta chyba miala jak zrozumialem 34 lata , to tyle chcialem napisac tak mi sie jakos nasunelo bo ostatnio ogladalem przelotnie niemiecka tv no i stad sie wzial temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach