Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka 1988

nigdy nie miałam orgazmu, co jest??? help

Polecane posty

Gość biedroneczka 1988

jak to jest... mam już troszkę lat, miałam trzech partnerów i nigdy nie miałam orgazmu... Niby nie jestem jakaś zestresowana, z moim zdrowiem jest ok, mój facet mnie podnieca... ale... jaki może być powód??? miała któraś z was coś takiego????

Gość naczelna w stadzie
serdecznie współczuje :( a podczas masturbacji masz orgazm???????

Gość Josió Wilkupnik
Temat jakich tysiące na kafeterii. Poczytaj o tym na necie. U kobiet orgazm nie przychodzi ot tak po prostu. Może i są wyjątki, ale to przychodzi z doświadczeniem i z czasem ( no i wiek ma znaczenie)

Gość naczelna w stadzie
bo jak sama siebie nie umiesz zadowolic to zadnemu facetowi tez sie to nie uda i jeszcze jedno pytanie o czym myslisz w trakcie seksu??????

Gość biedroneczka 1988
jak stoje w kolejce do kasy w pobliskiej biedronce

Gość biedroneczka 1988
podczas zabaw z wibratorem też nie mam... sama ze sobą nie próbowałam. Kurcze głupio mi tak ciągle udawać....

Gość biedroneczka 1988
"jak stoję..."- podszyw

Gość ddcede
a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y za b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y za b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y za b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y za b c d e f g h i j k l m n o p r s t u w x y z

Gość biedroneczka 1988
myślę o tym że jest mi dobrze- zastanawiam się czy jemu też. czasami myślę o innych przyjemnych rzeczach

Gość biedroneczka 1988
Lily ale wiem że jemu jest cholernie przykro że mnie nie zaspokaja... nie wie jak sprawy wyglądają...

Ale jak udajesz to myśli, że jest Ci dobrze i nie stara się bardziej. Jak przestaniesz udawać to będzie próbował nowych rzeczy i być może uda Ci się osiągnąć zadowolenie.

O przyjemnych rzeczach? Tzn o czym? Masz fantazje seksualne? Fantazjuj, dotykaj sie, masturbuj, a w czasie seksu skup sie na sobie i wyobrazaj to, co cie najbardziej podnieca. Podazajac za wlasna przyjemnoscia odnajdziesz droge do orgazmu, a potem bedziesz juz ja znala.

Gość biedroneczka 1988
udaję że miałam orgazm razem z nim... pozycji wypróbowaliśmy ze sto... seks w wodzie, na pralce, na stole w kuchni, w samochodzie... nie mam już na to siły...

Gość naczelna w stadzie
biedroneczka najpierw to ty postaraj sie o orgazm na wlasna reke DOSŁOWNIE jak to ci sie uda to skup sie na seksie z partnerem najszybciej orgazmu podczas stosunku dostaniesz jak....bedziesz myslala tylko o sobie :/ moze dziwnie brzmi ale zadziala

Gość naczelna w stadzie
i NIGDY NIE UDAWAJ :o JAKIE TO MUSI BYC MECZACE :O NIE ROB TEGO...SKORO ROBISZ JUZ cos tak bezczelnego jak udawanie to rownie dobrze moze wcale nie udawac ale w zamian za to myslec tylko i wylacznie o wlasnej przyjemnosci

I nie przejmuj sie za bardzo jak go nie masz. Staraj sie, zeby ci bylo jak najprzyjemniej, a orgazm sam kiedys przyjdzie, jak sie za bardzo bedziesz starac to tylko obrzydzisz sobie seks. I kochaj sie jak jestes podniecona, nie kochaj sie jak tylko partner jest podniecony.