Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolata lata2222

I ci tu zrobic?HELP?

Polecane posty

Gość małolata lata2222

O to moja historia.Bylam w zwiazku z facetem, zaszlam w ciaze.Zostawil mnie.Niemielismy kontaktu ze soba pzez kilka miesiecy.Miesiac przed urodzeniem dziecka odezwal sie.Odnowil kontakt.Caly czas twierdzi ze kocha nasze dziecko i cche byc dla niej prawdziwym ojcem.Chce miec wplyw na jej zycie.Chcialby wspolnie ze mna planowac jej przyszlosc.Dodam ze my niejestesmy razem.Czy pozowlic mu decydowac o zyciu malej razem?Probuje ja przed nim ochronic , boje sie ze moze nas tak potraktowac jak kiedys i znow odejdzie.Niedlugo mamy ochrzic mala i on cche zebysmy zrobili te chrzciny razem.Czy zgodzic sie?Co mam robic?

Gość biedroneczka 1988
ojciec to zawsze ojciec chociaż z drugiej strony lepiej żeby Twoja córcia go nie poznawała gdyby ewentualnie was zostawił zawsze jakoś łatwiej wytłumaczyć że taty niebyło niż że odszedł

Gość StudentkaProblematyczka
Jestes zła na niego, to zrozumiale, bylas w ciazy, on Cie zostawił a teraz nagle znow pojawia sie w Twoim zyciu i na dodatek Twojego, Waszego dziecka. Jak teraz chce uczestniczyc w jego/jej zyciu to zapytaj sie go gdzie byl przez cala ciaze?! Teraz jak jest po to pojawia sie i chce o malej decydowac...

Gość gitarra
popatrz na plusy tej sytuacji. On chce być zaangażowany. Dla Ciebie oznacza to, że może być pomocny. W Twoim życiu będą setki sytuacji gdy ktoś pomocny będzie Ci potrzebny, byś mogła gdzieś wyskoczyć, coś załatwić , zostawić dziecko pod dobrą opieką itd. Będzie sprawa o alimenty. Pomyśl o sobie i korzyściach jakie mogą wynikać z tego układu. Ostatecznie jako ojciec biologiczny ma też swoje prawa, chyba, że sąd postanowi inaczej. No i wreszcie ostatni argument: to że zawiódł w roli partnera nie oznacza, że będzie złym ojcem... jeśli tylko nie dostajesz apopleksji na jego widok.... daj szansę tej sytuacji

małolata lata2222 co ty teraz o tym myslisz?

Gość małolata lata2222
Ja jakos niebardzo czuje ze mu zalezy.Np. napisalam mu dzis sms ze przemyslalam na temat chrzcin i ze cche pogadac.Cały dzien cisza.Nawet nieodpisal.I co mam myslec?Najpierw o cos zabiega a potem kiedy ja tez tego cche on jagby odpuszczal juz.I to jest problem.

Powiedz mu to, najwazniejsze to rozmowa, szczera i konkretna. Spotkaj sie z nim, przez telefon niczego sie nie zalatwi a jesli bedzie ciagle mial takie podejscie to po prostu rob chrzciny wedlug siebie nie patrzac na jego zachcianki...

Gość małolata lata2222
Problem w tym ze niema jak porozmaiwaic z nim.Bo on obecnie jest zagranica.I niewiadomo kiedy przyjedzie.W ostatniej rozmowie mowil cos o wakacjach, o przyjezdzie ale z nim to nic niewiadomo.

Gość sratattaa
uuuppppppsssss

Gość mandarynka zieolona
Daj mi szanse.

Gość takze tego
loda zrobic