Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość show me love

zrozum faceta...?

Polecane posty

Gość show me love

najpierw chce być przyjacielem, pozniej kimś wiecej, pozniej z miłosci do mnie(hahaha) przyjacielem, miec dobry kontakt, tlumaczy sie co robi, z kim, nawet ze poznał moją kolezanke...i niby tylko jak kolega, odzywa sie straaasznie czesto...a ja tak strasznie za nim tesknie i chyba na głowe dostane, od tej przyjazni...

:( przyjaźń piękne uczucie. Tylko trzeba bardzo pilnować,żeby była tylko przyjaźń.Inaczej wszystko się pierdzieli.

Gość show me love
e tam w przyjazn pomiedzy mezczyzna a kobieta dawno nie wierze...tylko nie rozumiem, dlaczego skoro ewidentnie widac, ze nie mozemy sie tylko wylacznie przyjaznic, nie mozemy sprobowac, tylko udawac kumpli...normalnie telenowela, od ktorej mozna dostać na głowe...;/

Gość show me love
ale co mam go zmusic...? ok, ja tez sie boje, mam watpliwosci, jestem pelna nieufnosci, tylko dlaczego kiedy juz sie przekonuje i robie krok do przodu, to ten debil wymysla sobie przyjazn...ehhh :(

pewnie jest tak samo spękany jak Ty. Kto nie ryzykuje ten nie ma, a ja widzę po Twoich wypowiedziach, że zaryzykować chcesz. (tylko nie oczekuj że odpowie już zaraz i teraz)

Gość show me love
ale co...to przyjazn ma byc tym czyms bezpiecznym? to ja juz kompletnie tego nie rozumiem...nie wiem, kiedys slyszalam, ze jeszcze przyjdzie na nas czas...a moze ja nie chce czekac, moze bedzie za pozno, nie chce takiego przyjaciela...

taka przyjaźń to jest najzwyczajniej w świecie słaba, bo będzie wyglądać tak jak wygląda teraz przez jakiś czas, potem komuś się znudzi, znajdzie sobie kogoś innego i skończy się. Powiedz mu to co tutaj napisałaś i powiedz że chcesz z nim być. :-) Ja znikam do spania, dalsze konsultacje drogą elektroniczną pod adresem e-mail ;) dobranoc

Gość show me love
tylko, ze ja juz to zrobilam...powiedzialam, ze go kocham, on doskonale o tym wie...boje sie ze to ja gdzies sknocilam...i ze juz tego sie nie odzyska :(

Ja swojemu też powiedziałam, że go kocham, ale stwierdził, że się z tym \"dziwnie czuje\". Ja go unikam, bo zakochałam się teraz w innym, on za mną chodzi, nie wiem, co o tym myśleć... To jest nielogiczne.