Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __Mari_anna__

BEZNADZIEJNE ŻYCIE EROTYCZNE - czy można je uratować?

Polecane posty

Gość __Mari_anna__

Poznałam jakiś czas temu cudownego mężczyznę. Zaczęliśmy planować wspólną przyszłość itd. Rozpoczęliśmy też współżycie. No i zaczęły się problemy. On nie jest zbyt hojnie obdarzony przez naturę i dość szybko dochodzi. Współżyjemy kilka miesięcy lecz nie miałam z nim orgazmu. Jest przyjemnie, ale nie czuje się spełniona. Bardzo go kocham, zależy mi na nim. On ma prawie 30 lat i zastanawiam się czy jest jeszcze szansa by poprawić jakość naszego seksu. Wiem, że nie ma szans by „urósł dłuższy” , ale czy jest sposób byśmy robili to dłużej. Jeśli jest ktoś kto miał podobne problemy i mógłby mi doradzić byłabym wdzięczna.

Gość zmień faceta

Gość róbcie to
po dwa razy, drugi raz jest zawsze dłuższy. No i co drugi dzień. Po miesiącu, będzie mógł o wiele dłużej.

Gość popieram w 100
trening czyni mistrza :classic_cool:

Gość powiedz mu zeby
jak bedzie dochodzil myslal o czyms niemilym dla niego moze go to uspokoi i opozni

Gość __Mari_anna__
Dziękuje, zaczniemy trenować. Jeśli ktoś ma podobe doświadczenia, lub porady to niech pisze, przeczytam jutro:)

Gość rudy9433963
a o czym niemiłym ma myśleć? O Kupie ? Dwa rzy to lepszy spoosób, ale lepszy to trzyi cztery :). Jak będziecie długo trenowac to mu tez urośnie. To, rośnie do końca życia.

Gość rudy9433963
... wyobraź sobie M, że twój partner podczas stosunku średnio raz na minutę myśli o kupie. Wogóle zapomnij o tym pomysle.

Gość dlaczego akurat ma mysleć
o kupie ? Są o wiele ciekawsze tematy do odwrócenia uwagi od seksu w danej chwili. Np. muszę zmienić opony w aucie, znowu termin zapłacenia raty się zbliża, itd. itp.

Gość rudy9433963
No dobra, to będzie się kochać, a jej partner będzie myślał jakie opony kupi do swojego auta na następną gwiazdkę. -uh -... -uh -... -uh -... -uh -kohanie... wydaje mi się że muszę wymienić nakrętkę pojemnika na płyn do spryskiwaczy.

Gość rudy9433963
są na to też inne sposoby... np. ćwiczenia mieśnia kegla ( nie spradzałem ,ale można coś na necie znaleźć )

Gość do rudy9433963
do konca zycia to rosną włosy, dziecko.Idź już spać, bo rano do szkoły nie wstaniesz

Gość __Mari_anna__
Nie jestem jego pierwszą kobietą, miał długą przerwę w seksie, z tego co mi opowiadał wynikało, że jego poprzednie partnerki narzekały na jakość życia erotycznego i przez to rozpadło się kilka jego związków. Mnie bardzo na nim zależy dlatego zamiast odchodzić, w poszukiwaniu innego wolałabym jakoś to ratować.

Penisa można musić do rozrostu poprzez odpowiednie ćwiczenia. Ja kiedyś miałem jedynie 13 cm długości, a obecnie mam 16 cm.

Gość __Mari_anna__
Ćwiczenia... Np jakie?

Gość Francesco Diaz
no ćwiczenia... technika ściąganie pierścienia czy coś jest to w necie do ściagnięca za 10 pln + vat jako prezentacja w pdfie na jakiejs stronie ale jak wiesz co to jest www.chomikuj.pl to sie zaloguj tam, ludzie wrzucają przeróżne pliki, filmiki, mp3-ki, pdf-y, jak dobrze poszukasz to ta prezentacje też tam znajdziesz i to sobie z chomika za free mozesz sciągać..