Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxczxczxcz

zycie

Polecane posty

Gość zxczxczxcz

w swiecie juz tak jest ze ludzie sie moga zakochac z wzajemnoscia jest tak ze facet moze kobiete kochac, byc dla niej dobry i wspanialy a ona ma go w dupie.... widze setki idiotycznych postow na kafe - typu - on jest super facet ale nie chce mnie znac.... jezu kobiety to ze on jest super to tylko w waszej glowie... jesli kobiete ma sie od poczatku w dupie to ona zacznie za nim biegac podobnie jesli facet lata za kobieta to ona go olewa... wiec skonczcie z tymi nudnymi stereotypowymi postami z ktorych wieje wasza zasciankowoscia i schematycznym mysleniem

nawet jesli jest to zaściankowe myślenie - TO KURWA NIE ZMIENIA FAKTU ZE JEŚLI ZA KIMŚ SIĘ ALTA, A TA OSOBA MA CIĘ W DUPIĘ TO SIĘ WKURWIASZ I CĘ BOLI... i po to jest to forum aby dac upust cierpieniu;)

Vampire a zamiast biadolic nie warto czasem zmienic taktykę?:P

Ano w końcu trzeba:P:P:P zobaczymy co z tej zmiany wyniknie - ja tylko odpowiadałem autorowi jak to zazwyczaj jest i dlaczego ludzie się tu żalą:P

niewazne co wyjdzie i tak w takich momentach ma sie niewiele do stracenia a zyskac mozna sporo np zmiane podejscia "namierzanego" ;)