Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z pytaniem...

Kobiety jak to jest z wami

Polecane posty

Gość facet z pytaniem...

Jestem w zwiazku od 1.5 roku i przez ten czas nigdy nie uslyszalem dobrego slowa od mojej partnerki. Moge wylazic ze skory zeby bylo jak najlepiej i tak nic z tego. Zawsze tylko mnie gani to zle tamto zle ale dobrego slowa nie uslyszalem jeszcze. Czesto mysle ze naprawde nie robie nic dobrze:( Moja mala jest zamknieta w sobie i nie okazuje zbytnio uczuc az dziwne jak na kobiete ale tak jest. Prawie zawsze jest zimna dla mnie i oschla tak jakby nic jej nie ruszalo. Tak samo w zyciu tak samo w seksie sam juz nie wiem czy jestem taki zly. Staram sie okazywac jej uczucia na kazdym kroku aby wiedziala ze jest kochana i bylo jej jak najlepiej ale ona wogole sie nie stara o to juz sam nie wiem co mam o tym myslec...

Gość facet z pytaniem...
czyli lepiej przestac sie starac i czekac na jej ruch

Wiekszosc kobiet okazuje uczucia. Trudno powiedziec czemu jest tak zamknieta w sobie, moze zostala tak wychowana, a moze ma taki charakter, albo to lubisz, albo dlugo tak nie wytrzymasz.

Gość cdsacsd
wez ja opierdol czasem, to zobavzysz nagle przypływ uczuc

Faceci, jak to jest z Wami... ze z calej czeredy kobiet wybieracie te o najmniej sympatycznym charakterze :P P.s. Ladna jest chociaz? ODPOWIEDZ: z nami jest roznie :) ale jaki model wybrales, coz, taki masz. Sadzac po Twoim opisie, chyba Cie nie kocha, ani nawet nie lubi

Gość joannasss
ja to wczoraj sie spoźniłam do pracy z moim chlopakiem pobrykaliśmy troche ....my uprawiamy codziennie sex dobraliśmy sie

Gość facet z pytaniem...
jest bardzo ladna ale jakby mnie nie kochala to po co mialaby byc ze mna?

Gość facet z pytaniem...
watpie zeby bylo to dla kasy bo nie jestem zadnym szejkiem naftowym

I tu cie zaskocze, ludzie potrafia byc ze soba z roznych powodow, niekoniecznie z milosci. Np. zeby tylko z kims byc. Ale moze cie kocha, tylko nie potrafi okazywac uczuc, a rozmawiales z nia o tym?

Gość facet z pytaniem...
rozmawialismy o tym ale jakos ciezko jest zamknieta w sobie. Mowi ze mnie kocha ale czasem w to watpie

facet z pytaniem... jest bardzo ladna ale jakby mnie nie kochala to po co mialaby byc ze mna? Moze dlatego, ze nie umie byc sama, a do tej pory nie znalazla sobie jeszcze nikogo lepszego? A moze poniewaz uwaza, ze kobiecie w jej wieku nie wypada byc samej? Ale na pewno znajdzie sie ksiaze z bajki, ktory ja od Ciebie wybawi? :P A co, czujesz sie spelniony, kochany, masz poczucie, ze Twoja kobieta uwaza Cie za wartosciowego faceta? Sa kobiety chlodne w okazywaniu uczuc. Ale ta "Twoja", jak widac, okazuje. Z tego co piszesz, to okazuje Ci ni mniej ni wiecej, ze jestes generalnie "do du-py" - nie tak?

Gość facet z pytaniem...
Energiczna Trzydziestolatka masz racje z tym ze czuje sie bezwartosciowy i do du-py tak czesto daje mi do zrozumienia

Jesli jestes w zwiazku, ktory podcina ci skrzydla zamiast ich dodawac, to jestes w zwiazku toksycznym i lepiej sie z niego ewakuowac, no chyba ze jestes masochista. Dziewczyna ma taki charakter i raczej sie nie zmieni, chyba ze z czasem na gorsze.

Gość to chyba ja jestem ta kobieta
:D a moze jestes cipka, i niczym jej nie imponujesz, a ona naiwna czeka az sie zmienisz, i czeka, az pozna kogos nowego i odejdzie..

Gość facet z pytaniem...
mozliwe ze macie racje choc ciezko jest w to uwierzyc...