Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rezervoire

Rozerwały mi sie spodnie na imprezie!

Polecane posty

Gość Rezervoire

Miałam wczoraj grila z kolezankami. Przykucnelam nad ogniskiem a tu nagle jakis dziwny dzwiek rozrywajacego sie materialu. Mysle sobie kuzzwa spodnie? Przeciez one sa z jeansu, nie ma szans zeby sie rozerwaly. Wstalam, przejechalam reka po tylku a tu masz ci los- dziura na okolo 7 cm. Spodnie sa do wyrzucenia. Szkoda mi ich bardzo bo to byly jedne z moich ulubionych spodni czarne rurki i wiem ze teraz ciezko mi bedzie takie kupic bo rurki z mody wychodza i mniej ich w sklepach :( Powiem wam ze w zyciu sie nie spodziewalam ze tak spodnie moga sie rozerwac. Dobrze ze to byla impreza a nie w pracy !

Gość oemwnjeo
to teraz masz spodnie jak znalazł na trasę. Duża, to lubia faceci

"Wstalam, przejechalam reka po tylku a tu masz ci los- dziura na okolo 7 cm." mozesz ich teraz używać do szybkich numerków bez bielizny pod spodem :classic_cool:

Gość Rezervoire
Spodziewalamsie raczej innych odpowiedzi typu nie przejmuj sie mi tez tak kiedys sie stalo..

Gość aurora_1988
mi się to nie przydażyło ale koleżance tak..dziwne bo miała zupełnie nowe spodnie też z jeansu...

Gość tak to jest jak sie
baby wciskaja w za male ciuchy:D slyszalam o takiej mundrej, ktora wbila sie w za maly rozmiar portek, szla na impreze firmowa, a po 2 godz wrocila do sklepu po nastepne, bo tamte pekly. oczywiscie te drugie tez kupila za male

Gość u mnie nie ma czegos takiego
to reklamuj co za problem :)

Gość cxvxc
Widocznie dupa ci za bardzo urosla i spodnie nie wytrzymaly naprezenia.

Gość Rezervoire
Spodnie kosztowaly cos okolo 99 zl firma Diverse. Reklamowac nie moge bo spodnie byy kupione jakis rok temu :(

Gość u mnie nie ma czegos takiego
na ciuchy jest gwarancja dwa lata, musisz miec tylko paragon :)

Gość tak to jest jak sie
nosi za ciasne.

Rezervoire - te spodnie to pewnie tandeta. ale ne masz gwarancji ze jak wydasz 250zl to pochodzisz 5 lat...

Gość ludzie toż to trzeba mieć
mosntrualną dupę żeby rozerwać jeansy przecież one są szyte takimi nićmi że i pudzian tego w łapach nie podrze

Gość po co no po co
jak za 99zł to gowniane te spodnie a tak swoja drogą to zgadzam się z "przed" rozmówcami. Baby kupują za małe ciuchy, potem boki sie wylewają. Macie jakiegoś jobla na tym punkcie, bo one waszym zdaniem muszą byc OPIETE jak getry :O beznadzieja :P jeans się nie rozerwie tak łatwo, musiały byc za małe... kobiety a nie umieją się ubierać :P nie widzicie ze za małe ciuchy kupujecie??? moja kolezanka pracowała kiedys w sklepie z odzieżą i opowiadała jak grube dupy przychodziły i wciskały za ciasne bluzki albo spodnie, a potem one w szwach niektore porozrywane były, porozciągane. Jak zwróciła jednej uwagę to sie obraziła, mówiła że w sklepie może przymierzac co chce. Powinna takie zjeby dostać ze hej..... Nie rozumiem takiego debionego myslenia - jak kupie o 2 numery za małe to i wglądam o 2 numery na szczuplejszą??? :O Nie mam nic do puszystych, ale takie cos to mnie wkurwia :O

Gość nie ważna jest cena tych
jeansów bo jeansy mają to do siebie że nawet najtańsza chińszczyzna z targu jest nie do rozerwania chyba trzeba się wciskać w spodnie kilka nr za małe zeby dokonać takiego wyczynu ps. też mnei to wukrwia w sklepach (zwłaszcza sieciówkach) że sporo ciuchów ma rozerwane guziki i szwy. CHcę coś kupić a to ostatnia sztuka na przykład. Bo przylazla taka baba w rozmiarze 42 i kombinowała jak koń pod górkę jak się upchnąć w 36.

Gość Rezerviore
Jestem szczupla. Nosze rozmiar 36. wiec tonie wina mojego ciala. Po prostu slaby material.

\"jeansy mają to do siebie że nawet najtańsza chińszczyzna z targu jest nie do rozerwania\" oczywiscie jest to bzdura bo material jest roznej wytrzymalosci...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to zaszyj je a nie wyrzucaj dzieciaku!niech ci ktos je na maszynie do szycia przeszyje i bedzie juz!jeju jakie ludki teraz bogate!jeden raz laska nalozyla spodnie rozdarly sie to juz chce wyrzucac i kupowac nowe!

A mi sie kiedyś tak przytrafiło:P Miałam zajebiście obcisle jeansy i jak siadałam okrakiem na mojego faceta to poszły:PPP usłyszałam krótki trzask a później zobaczyłam dziure po wewnetrznej stronie uda(prawie w kroku):p Cały erotyzm prysl:P a ja spadłam z mojego faceta ze śmiechu:P