Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loris

gdzie kupić preparaty profesjonalne uzywane w gabinetach kosmetycznych?

Polecane posty

Gdzie kupić preparaty profesjonalne używane w gabinetach kosmetycznych? Chodzi mi o adresy internetowe lub na allegro, ale jakies sprawdzone preparaty.Na pewno wiele kobiet używa takich profesjonalnych preparatów w domu, które więc polecacie? Bardzo proszę o opinie....

Gość ColaDemola
A dokładniej jakie? Ja ostatnio kupowałam taki korund (nie wiem czy dobrze napisałm) który jest stosowany w gabinetach kosmetycznych do mikrodermabraji i jest świetny. Kupowałam jeszcze kwasy, które też są stosowane w gabinetach kosmetycznych. To wszystko kupowałam na allegro. Powiedz o co Ci chodzi dokładniej to postaram sie pomuc

Chodzi mi o jakieś preparaty przeciwzmarszczkowe oraz maseczki, sprawdzone nazwy lub firmy, które sa skuteczne.

No, kobietki pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!Jakie kosmetyki Wam służą, zwłaszcza przy tych pierwszych zmarszczkach!!!!!!!!!!!!

No po prostu będe upierdliwa.Nie stosowałam jeszcze sama w domu kosmetyków profesjonalnych a chciałabym spróbować, czy naprawde nie ma żadnej kobietki, która mogłaby cos polecić?

Wszędzie tą reklamę wklejasz.Chyba wszyscy juz maja jej dość.

Gość AmbasadorkaDenique
też szukałam namiarów na taki sklep w sieci i trafiłam na wątek, więc chętnie podzielę się informacją. Polecam sklep internetowy sieci Denique http://sklep.denique.pl/ Oferują dużo produktów profesjonalnych marek: Wella, Kerastase, Clarena, Matrix, L'oreal Expert, Tigi, Schwarzkopf, Joico, Goldwell czy Wella Professional. Wiele kosmetyków w promocjach! :)

Gość oOnnaa-nikt
Podbijam temat. Może ktoś udzieli odpowiedzi?

Gość kosmetycznaanna
np tutaj: www.allabea.pl

Gość gość
Nigdzie nie znajdziesz tyle dobrych kosmetyków jak w sklepie, którego ofertę możesz zobaczyć na stronie pod adresem www.gabinetspa.pl Ja jestem już od dawna jego stałą klientką i niemalże wszystkie kosmetyki na wyposażeniu mojego gabinetu nabyłam właśnie w tym sklepie.

Gość gość
Koniecznie skontaktuj się ze sklepem https://www.chantarelle.pl/ .. Na pewno doradzą Ci wszystko co i jak. Jaką sprzęt oraz profesjonalne produkty do zabiegów gabinetowych. Zadzwoń koniecznie - mają dobre ceny w porównaniu do konkurencji.