Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zrozpaczona_91

GRA WSTĘPNA.. - dla mężczyzn. !

Polecane posty

Witam. Pytanie to kierowane jest głównie dla mężczyzn. Chciałam zapytać czym dla was jest gra wstępna ? ważnym elementem..? czy bylibyście w stanie to pominąć? wolicie jak kobieta pierwsza wychodzi z inicjatywą i, rozbiera was itd. Czy to raczej wy wolicie dominować? :)) pozdrawiam.

Gość edswewe
Co to dzisiaj, skrócone lekcję? Do książek, a nie sex w głowie. Sex to jest dobry w małżeństwie.

ej słuchaj... mezczyzni na ogól bardzo chetnie rezygnowaliby z gry wstepnej... seks jest najwazniejszym elementem w calym zblizeniu... a dlaczego mezczyzni zaczynaja od gry wstepnej? bo jeat takie przekonanie ze kobieta przywiazuje do tego duzo uwagi a oni chcac zeby byla w pelni zadowolona i zrelaksowana bawia sie z nami w takie podchhody... a to czy mezczyzni lubia kobiety dominujace czy ulegle zalezy od gustu. ale chyba kazdy faet od czasu do casu marzy zeby kobieta podarla na nim ubranie i rzucila sie na niego

ale chyba kazdy faet od czasu do casu marzy zeby kobieta podarla na nim ubranie i rzucila sie na niego Zgadza sie ;)

mam faceta dla ktorego najwazniejsza w seksie jest moja przyjemnosc...wiec gra wstepna trwa i trwa bo on sam chce mnie rozpieszczac w ten sposob ;) ci co nie maja takich partnerow musza sie przyzwyczaic :/ moj byly wolil szybkie numerki olewajac gre wstepna...mozna tak pare razy ale w koncu konczy sie cierpilowosc

Zależy jaka kobieta... zależy jaki facet... i zależy co ma być grą wstępna :) Ale z racji na wiek - weź sobie odpuść :D Dzieci do książek a nie jakieś fantazje...