Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara dupa 25

Kupuja na allegro uzywane buty

Polecane posty

Gość stara dupa 25

buty np:nike,adidas dla dzieci jak sandalki w nike kosztuja 79 zl a na allegro ida uzywane za 65 to juz sa jaja !!!!! do tego przesylka to wychodzi drozej niz w sklepie za nowe :)

Gość mialam ten problem i
no kupują :( tak samo jak z ciuchami "markowymi z zagranicy " dzis przyszla kolezanka do mnie z ciuchami typu nexty i inne z zapytaniem czy chce cos kupic kurcze masakra, uzywane body ona chce 15 zl gdzie za 10 to ja nowe kupie nie koniecznie next ale na cholere mi uzywane szmaty na 2 tyg za ktore zaplace 4 razy wiecej niz za nowe w sklepie?

te "mamuśki" nie zdają sobie sprawy, że mogą dzieciakowi zrobić krzywdę. Ale najważniejsze, że ma nike błehehe

Gość fhtryht
Nawet ich k u r w a nie domyła.

o tez chyba widzisz ze chętnych nie ma :P Ale ja bardziej niz uzywanymi butami brzydzę sie tymi co wscibiają nosy nie w swoje sprawy:D

Gość co Was to obchodzi
Jeżeli ktoś chce kupic dziecku używane buty to je kupi bo to jego dziecko jego sprawa i jego pieniądze a wy jak zwykle szukacie huj wie czego... Nudzi wam sie i tyle i nie amcie co robic to wymyslacie jazda jaja malowac na święta :D :D :D