Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NewYorker2009

Pytanie do Wrocławian

Polecane posty

Gość NewYorker2009

Chcę kupić mojej chrześniaczce złoty łańcuszek ale nie znam miasta. Gdzie we W-wiu znajdę jubilera, który ma biżuterię w przystępnej cenie. Proszę o radę!!!!!!

Gość sraalallalalaa
potomek Gucwińskich się odezwał ;-) Świat nie kończy się na zoo, wyjdź za kraty ....hhehehe

W kazdej galerii handlowej jest kilku jubilerow, gdyby Ci jednak zalezalo na cenie to sprobuj w outlecie kolo lotniska ale to daleko od centrum i chyba nie warto.

Gość NewYorker2009
Dzięki za radę Kate 35 ;-)) Wiem, że w każdym hipermarkecie jest jubiler ale przeważnie firmówka czyli Apart, Kruk czy Yes a ja nie chcę dodatkowo płacić za firmę. Dzięki wielkie i pozdrawiam ;-))

Gość sporo z tych malych firm
jednoosobowych, czesto bardzo dobrych, artystycznych, wykruszylo sie ostatnio niestety :(

Gość NewYorker2009
Niestety nie mają szans w starciu z konkurencja w postaci wielkich międzynarodowych firm ...

Gość NewYorker2009
A tak odnośnie małych firm to mam porównanie cenowe, moja znajoma chciała kupić obrączki w Aparcie za 2 000 zł ale niedaleko w sklepiku znalazła identyczne o takiej samej próbie a kosztowały 600 zł, niezłe przebicie...niestety sklepik ten jest jakieś 500 km od Wrocławia;-)

Gość NewYorker2009
uppp

ja bym na twoim miejscu pojechala do jakiegokolwiek mniejszego miasta...chocby do opola,swidnicy...popatrz w ksiazce telefonicznej (www.pkt.pl) gdzie i ile jubilerow jest...bilet na pociag tani,wiec warto sie karnac

Gość NewYorker2009
Może i fakt ;-)) Dzięki. Pzdr ;-))

Gość makaron w dechę
Na Jana Pawła jest jubiler. Jak Apteka, po stronie szpitala i Kościoła. Tam zawsze były znośne ceny. A koło lotnisk, dworca, czy w Galeriach zawsze będzie drogo.

Gość NewYorker2009
Dzięki WIELKIE, sprawdzę ;-)

Gość fsdsfdfs
a ja Ci polecam na allegro , kupowałam wiele razy, nie płacisz ani za firmę , ani za lokal ;)

Gość NewYorker2009
fsdsfdfs - na allegro to trochę za mało zostało mi czasu, mogłam pomyśleć wcześniej, co prawda kupuję na allegro ale nigdy jeszcze nie kupowałam biżuterii, muszę przyznać, że ciekawy pomysł....

Gość fwfwfwef
Arena - tam jest kilka stoisk z bizuteria