Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 NewYorker2009

Pytanie do Wroc艂awian

Polecane posty

Go艣膰 NewYorker2009

Chc臋 kupi膰 mojej chrze艣niaczce z艂oty 艂a艅cuszek ale nie znam miasta. Gdzie we W-wiu znajd臋 jubilera, kt贸ry ma bi偶uteri臋 w przyst臋pnej cenie. Prosz臋 o rad臋!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sraalallalalaa
potomek Gucwi艅skich si臋 odezwa艂 ;-) 艢wiat nie ko艅czy si臋 na zoo, wyjd藕 za kraty ....hhehehe

Udost臋pnij ten post

W kazdej galerii handlowej jest kilku jubilerow, gdyby Ci jednak zalezalo na cenie to sprobuj w outlecie kolo lotniska ale to daleko od centrum i chyba nie warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NewYorker2009
Dzi臋ki za rad臋 Kate 35 ;-)) Wiem, 偶e w ka偶dym hipermarkecie jest jubiler ale przewa偶nie firm贸wka czyli Apart, Kruk czy Yes a ja nie chc臋 dodatkowo p艂aci膰 za firm臋. Dzi臋ki wielkie i pozdrawiam ;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sporo z tych malych firm
jednoosobowych, czesto bardzo dobrych, artystycznych, wykruszylo sie ostatnio niestety :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NewYorker2009
Niestety nie maj膮 szans w starciu z konkurencja w postaci wielkich mi臋dzynarodowych firm ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NewYorker2009
A tak odno艣nie ma艂ych firm to mam por贸wnanie cenowe, moja znajoma chcia艂a kupi膰 obr膮czki w Aparcie za 2 000 z艂 ale niedaleko w sklepiku znalaz艂a identyczne o takiej samej pr贸bie a kosztowa艂y 600 z艂, niez艂e przebicie...niestety sklepik ten jest jakie艣 500 km od Wroc艂awia;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NewYorker2009
uppp

Udost臋pnij ten post

ja bym na twoim miejscu pojechala do jakiegokolwiek mniejszego miasta...chocby do opola,swidnicy...popatrz w ksiazce telefonicznej (www.pkt.pl) gdzie i ile jubilerow jest...bilet na pociag tani,wiec warto sie karnac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NewYorker2009
Mo偶e i fakt ;-)) Dzi臋ki. Pzdr ;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makaron w dech臋
Na Jana Paw艂a jest jubiler. Jak Apteka, po stronie szpitala i Ko艣cio艂a. Tam zawsze by艂y zno艣ne ceny. A ko艂o lotnisk, dworca, czy w Galeriach zawsze b臋dzie drogo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NewYorker2009
Dzi臋ki WIELKIE, sprawdz臋 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsdsfdfs
a ja Ci polecam na allegro , kupowa艂am wiele razy, nie p艂acisz ani za firm臋 , ani za lokal ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NewYorker2009
fsdsfdfs - na allegro to troch臋 za ma艂o zosta艂o mi czasu, mog艂am pomy艣le膰 wcze艣niej, co prawda kupuj臋 na allegro ale nigdy jeszcze nie kupowa艂am bi偶uterii, musz臋 przyzna膰, 偶e ciekawy pomys艂....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fwfwfwef
Arena - tam jest kilka stoisk z bizuteria

Udost臋pnij ten post