Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

nie lubie romantycznych facetow

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

nie wiem czemu sama jestem spokojna cicha niesmiala dziewczyna ale tacy faceci jak ja kompletnie na mnie nie dzialaja ....czy wy tez tak macie?

Gość Ktoś musi wam to powiedzieć
Co kto lubi. Jedna lubi romantycznego, inna szorstkiego i aż do bólu męskiego. Po to jest zróżnicowanie, żeby każdy znalazł kogoś dla siebie.

Gość wefwef
Oczywiście, że tak samo... Ja mogę sobie być wrażliwa, ale też bez przesady w okazywaniu. Natomiast facet ma być facetem.

Gość wefwef
Kiedyś m.in. swojemu chłopakowi na początku powiedziałam, żeby się nie ważył przy mnie rozpłakać, jeśli mamy być razem. Nienawidzę gdy ktoś nad sobą nie panuję, a już szczególnie "męskich" łez.

Gość do wef wef
Natomiast facet ma być facetem Czyli ma w morde ci dac ci dac? :P

wefwef - czyli facet uczuć nie może okazać a ty księżniczko jak najbardziej? :P bodyguarda chcesz miec? :P

Romantyczny chłopak wcale nie musi być spokojny!!!!!!!!!!

Gość traszka789
A moze wolisz takich konkretnych facetów , którzy i nawet potrafia ustrzelic ile nakretek luksusowej waży barman ? ;-))) http://www.nicdodac.pl/

Gość hmmmm.......
Ja lubię romantyków i to, że jest romantyczny nie znaczy, że jest jakiś zniewieściały.

Gość lalineczka
ja ubolewam, że mój nie jest romantyczny....:( Wczoraj wyszliśmy z kina i szliśmy na parking do samochodu. Ksieżyc w pełni, w powietrzu ciepły zapach wiosny... Wkoło pary idą przytulone a ten mnie nawet za rekę nie wziął!!!!

Gość tez sobie temat wybralas
vampire, dawaj jakis wierzsyk, twojego autorswta, plagiat cie dyskwalifikuje jako romantyka. no pokaz na co cie stac:classic_cool:

Gość Nic mi sie nie pomylilo
nie chcesz wrazliwca, to nie masz

Jesli lubisz mezczyzn typu macho, ktory nie umie wyrazac swoich uczuc, to pozniej sie nie skarz, ze Twoj partner jest oziebly, nieczuly, nie stara sie Ciebie zrozumiec... Kazdy ma prawo wyboru. Jesli czulabys sie z tym dobrze...

Gość do lalineczki
wczoraj nie było pełni, nie ściemniaj nam tu :classic_cool:

Gość joozef
spokojny niesmialy nie rowna sie romantyczny

Gość joozef
zreszta takiej dziewczynie jak ty podoba sie zawsze facet macho bo wiesz ze sa niedostepni i myslisz ze wszystko za ciebie zrobia - zalatwia trudna sprawa, odezwa sie za ciebie w towarzystwie.. prawda jest niestety inna..

ja nie znosze jak facet recytuje wiersze, blee ale meskie lzy mi nie przeszkadzaja, oczywiscie nie na co dzien ale w wybitnie trudnej sytuacji

Wiersz mojego autorstwa - żeby nie było że nie jestem romantyczna duszą:P:P:P Przedwcześnie... Zmierzch... Za dużo myślę... Palę papierosa i nerwowo Stukam palcami o blat stołu, A myśli me Jak rakiety Laserowo naprowadzane, Na obrany cel Mkną posłusznie - INTELIGENTNA BROŃ... W ciemnym pokoju Wpatruję się w Szklankę ciemnej kawy I krzyczę do pozostałych W sali zebranych: \"Niech je ktoś Do cholery zestrzeli\" Bo pospieszyłem się Z miłością Do Ciebie...