Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzc

Problem po pierwszym razie

Polecane posty

Hej Jakies 3 miesiace temu przyzylam swoj pierwszy raz, wszystko bylo w porzadku do czasu kiedu zauwazylam ze podczas kaszlu kichania lub naglego smiechu z pochwy wydobywa sie bardzo duzo sluzu zdaza sie to codziennie czuje jakbym mialam wszystko poluzowane i poprostu nie jestem w stanie tego utrzymac na dodated sluz ten jest jak woda przezroczysty w duze ilosci. Myslicie ze powinnam sie skonslutowac z lekarzem? z gory dzieki za odpowiedz:)

Gość Asinka20
Hej to może byc jakis stan zapalny lub coś z infekcją:) Hehe to nie że Ci sie poszerzyło tak mi się przynajmniej wydaje, ale tez mialam tak tyle że nie po pierwszym razie:) A powiedz mi czy czyjesz jak to wyplywa takie nieprzyjemne jakby zimno albo takie dziwne uczucie nie do opisania?? A tak poza tym masz swietna okazję, żeby zmobilizowac się iść do ginekologa i przebadac sie porządnie:) Pozdrawiam:)

Wiesz co oczywiscie ze czuje jak to wyplywa jest to bardzo nieprzyjemne poniewaz czuje jakbym poprostu \"sikala ze zle dziurki\" :) i faktycznie jest to zimne. Masz racje pora sie wybrac do ginekologa:) Dzieki za odpowiedz;)