Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_co_wie

do buzi.

Polecane posty

Gość panna_co_wie

moja koleżanka od 5miesięcy ma chłopaka. ona jest taką osobą raczej dość nieśmiałą, taką niepewną siebie. ostatnio gdy się widziałyśmy powiedziała mi, że pomiędzy nią a tym chłopakiem 'w końcu' doszło do zbliżenia. zaczęła histeryzować. wmówiła sobie, że poprzez robienie tzw."loda", wkładania penisa do buzi może zajść w ciążę. uspokajam ją i mówię jej, że nie ma takiej możliwości ponieważ układ pokarmowy nie łączy się z 'tymi' miejscami, ale ona kompletnie nie chce mnie słuchać. zwariowała. jakie mogę dać jej jeszcze konkretne odpowiedzi by wbiła sobie raz a dobrze do głowy, że poprzez takie coś nie można zajść w ciążę? ps.nie jest już 'nastolatką'.

Gość panna_co_wie
no dokładnie. ja nie wiem ona nigdy się tak nie zachowywała. po prostu głupieje przy nim i nie wiem jak już mam jej to wytłumaczyć. to jej pierwszy facet i może dlatego...

Gość a moze zrobili cos
wiecej o czym ci nie powiedziala

Gość Asinka20
o wlasnie ostatnia odpowiedx trafna, żeby przy jakby co "wpadce" wypaść jak najbardziej święcie...:) I potem chodzą plotki i takie tam, że mozna zajść w ciąże przez loda pocałunek czy stosunek przerywany lub przez palce... No ja was prosze...

Gość elmowa
Wiesz co? W dobie tak rozwiniętego przekazu medialnego nadal żyć w takim ciemnogrodzie? Powiedz koleżance, że po 'zrobieniu loda' w żaden sposób nie zajdzie w ciążę! Choćby się opiła tego towaru po same uszy...