Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość para po dwuedziestce

Jak zrealizować Nasze fantazje..?

Polecane posty

Cześć.. Jestesmy parą z Poznania w wieku 24(m) i 21(k). Ostatnimki czasy zaczeliśmy rozmawiać o naszych fantazjach erotycznych i... i doszlismy do wniosku, że chcielibysmy spędzić kilka chwil w Trójkę. wspólne pieszczoty, sex itp Chcielibyśmy spróbować trójkącika z dziewczyną w podobnym do nas wieku. Nie mamy jednak doświadczenia gdyż jest to nasz pierwszy raz. Tym samym nie mamy zielonego pojęcia jak znaleźć chętną dziewczynę do wspólnych zabaw. Czy macie może doświadczenie w tych sprawach..? czy ktoś z was próbował takiego układu - jak było? na co zwracać uwagę? czego się bać ? tip i Najważniejsze jak znaleźć odpowiednią osobę... macie jakieś swoje wypróbowane sposoby..?a może są tutaj dziewczyny o podobnych fantazjach..?

Gość a ja ja......
W pozycji oczywiście na pieska, żeby nie było!

Nie nie... nasz pierwszy raz w Trojkącie :) mieliśmy na myśli... ale widzę że na forum zbyt wielu "normalnych" wypowiedzi i "normalnych" autorów nie ma :( ale pytania nadal pozostają otwarte ... jest ktoś kto ma coś do powiedzenia..?

Gość hmmmm.......
Dziwię Ci się że chcesz zapraszać do łóżka drugą kobietę. Czego masz się obawiać...? Chyba jedynie tego, że twój facet uzna, że ona jest fajniejsza do bzykania niż ty i tobie podziękuje, ja bym nie mogła patrzeć jak moj facet bzyka jakąś inną babkę

nie jesteśmy parą zakochanych... znamy się już trochę i czasem zdaza się Nam wspólnie zaszaleć. to takie singlowe podejście....

hmmmm....... ale ja też chce bzykać i nie powiedziane jest że nie będzie mi lepiej niż z facetem prawda..? ryzyko chyba jest podobne :)

dokladnie...w trojkacie nie da sie tak,zeby zawsze kazdy byl w akcji...wiec bedzie moment,ze twoj facet bedzie posuwal jakas laske,a ty bedziesz patrzec-jestes w stanie zniesc cos takiego?bo ja bym fiuta obciela!

Gość hmmmm.......
Ja osobiście bym się pożygała jakbym miała zrobić kobiecie minetę

rozumiem Was. ale jednak chciałabym zrealizować ta fantazję. siedzi mi to w głowie i podnieca mnie sama myśl. czy ma ktoś pomysł jak od planów przejść do realizacji tych fantazji,.?

Gość iro35
daj ogłoszenie na telegazete polsatu str729 na pewno odezwie sie jaka laska Chyba masz telefon komórkowy

dzięki za konkret :) sprawdzę i wyśle :)

Gość iro35
to bedzie Cie kosztowało 11zł ale mysle ze warto sprawdzic to jak i własciciela tego telefonu co się odezwie bo czasem faceci podszywają się pod laski ZYCZE POWODZENIA

Gość iro35
wiem bo sam tak czasem robie:P ja już zaliczyłem 4 trójkąty dwa razy z parą m+k, raz z parą k+k i raz z dwoma facetami, co najbardziej mi sie podobało:)

no to extra masz kolego. życze jeszcze wiecej powodzenia w bzykaniu piesków i kolegów. pozdr.

Gość Tym razem to znowu ja

ale daj mi swój numer. jestem ciekawa..chętnie się do ciebie w zabawie przyłącze:]

Gość iro35
Na tym swiecie są ludzie i klamki z powodzeniem moge napisac ze ty piesku należysz do tych drógich Lecz sie na nózki bo na BOJE co ty nazywasz głowa już jest zdecydowanie za pózno POZDZAWIAM MEGO PIESKA rotweillera

Niestety, zmieniliśmy zdanie! Chętniej zabawimy się z psem naszej sąsiadki, Pozdro600!

no właśnie problem w tym, że chyba nie mam odwagi nawet zacząć tematu z kolezankami. wolałabym pierwszy raz przeżyć z kims nieznajomym. głupio byśmy sie czuli przy kims z otoczenia

racja.. bezpieczeństwo jest ważne. marzeniem jest spotkanie osoby ktora też chciałby przeżyć swój pierwszy raz w trójkącie. było by idealnie :)

Gość iro35
Brawo utrzycie mordki tym co juz od WAS cos oczekuja i tym co sie podszywaja pod innych Strone telegazety masz jak będziecie miec ochote to tam zerkniesz Tu nie warto ruszac takich tematow

Gość upierdole kazdy temat
bo każdy rozjebie swoim żenująco wtórnym podszywem:]