Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k uttwa nae u

Szkoda, że ludzie nie mogą się odżywiać trawą ...

Polecane posty

Gość k uttwa nae u

... nikt by nie był głodny, bo np ludzie ubodzy czy bezdomni mogliby sobie zjeść trawę wtedy... szkoda...

Gość k uttwa nae u
Ja!!! co za kretyn z ciebie!!! Energia z kosmosu????? Chyba coś z tobą nie tak :o :o widać, że nie wiesz, co to odżywianie :o

nie rob z siebie posmiewiska... ja mam zaledwie lizniete na ten temat ale w przeciwienstwie do ciebie wiem chociaz tyle ze czlowiek jest czescia kosmosu i juz sporo ludzi na swiecie to praktykuje, sa to zmudne wieloletnie cwiczenia psychiczne aby moc w koncu nic nie jesc, a np dzieki ksiezycowi raz bardzo podatni ludzie puchna a raz nie to zalezy czy go przybywa czy ubywa (tak samo reaguja wszystkie wody - morza i oceany), a tamta odpowiedz byla paradoksem ale zacznijmy od tego ze taki BYSTRZAK jak ty bez pwn sobie nie poradzi, ps a o odzywianiu wiem wiecej niz to twoj ptasi mozdzek zdoła pojac

Gość recydywa
:D :D :D

Gość k uttwa nae u
Tak, tak zabrakło argumentów to od razu, że płytka. Ale to o tobie świadczy, że nie potrafisz uzasadnić w racjonalny sposób tego co napisałes (bredni zresztą).. Energia z kosmosu:o :o ciemniak :o

Jezus z Nazaretu udowodnił, że przez 40 dni można odżywiać się światłem na pustyni, i chyba to jest kres możliwości człowieka w niejedzeniu

Gość k uttwa nae u
40 dni? Jezus z Nazaretu?? Weź kurwa idź z takimi argumentami :o Po paru dniach bez jedzenia zdycha, bez wody jeszcze szybciej. To co mówi Biblia, to tylko przypowieści. Ale nie prawda. Boże!!! Widzę, że niektórzy Biblię interpretują dosłownie:o :o :o Idiotyzm :o

Naukowo udowodniono że człowiek może przeżyć od 7 do 10 dni bez wody i ok 30 dni bez jedzenia. Oczywiście granica zmniejsza się w przypadku ludzi w podeszłym wieku, chorych i dzieci.

zeby to uzasadniac trzeba dobrze sie na tym znac i miec w chooj czasu zeby takiej kretynce jak ty to wytlumaczyc przystepnym jezykiem bo inteligencja to ty nie swiecisz, a biologie wszystkiego co zywe i dietetyke to ja mam w małym palcu wiec zalosna idiotko nie rozwalaj mnie tu ze cos wiesz na temat odzywiania, fakt wiesz co to jest atp wiec chyle czoło, ale mimo wszystko jestes strasznie ograniczona z wszelakiej wiedzy, nie znasz sie to sie nie wypowiadaj bo robisz z siebie błazna, pewnie tez srasz w gacie jak słyszysz o niekonwencjonalnym leczeniu, wspolczuje twoim przyszlym dzieciom o ile jakis desperata zechce ci je zrobic, jak mozna byc tak perfidnie do bolu ograniczonym.... predzej w kosmitow uwierze chociaz wiadomo ze ich nie ma 🖐️

Gość k uttwa nae u
Prawa jest taka, że nie masz argumentów a nie że mnie nie stać żebym zrozumiała Cwaniaczek się znalazł, który stwierdził ,że pochłania energię z kosmosu :o Palant :o A co do kosmitów... Jasne, że nie jesteśmy sami w kosmosie!!!!! Myślisz mądra głowo, że na tyle milionów planety czy galaktyk nigdzie nie ma życia??? To się kurwa mylisz. A ja współczuję twoim bachorom takiego starego szarlatana jak ty. Jak zachorują to co? Włożysz je do piekarnika??? Może tam też jest energia, która uzdrawia??? :o

masz niezle nasrane we łbie... to juz nawet nie jest smieszne, zaczynasz mnie przerazac......... i gdzie to jest napisane ze ja to praktykuje? :O zalosna idiotko :O spadam bo jeszcze sie głupota zaraze

Gość k uttwa nae u
To czy praktykujesz czy nie, to inna historia. Ale samo to, że w tym siedzisz, to już świadczy negatywnie o tobie. A teraz się pierdolnij w pusty łeb i spieprzaj. Nie znalazł argumentów na potwierdzenie tego co napisal, to uciekł. Jebana ciota :o

Gość olga bea
k uttwa nae u ---jesteś jania wzór do naśladowania ?masz taki sam styl pisania :-D tylko ostrzej i pod pomarańczówką :-D

Gość k uttwa nae u
Jaka jania? Coś słyszałam, ale to nie ja. A ten palant który pisał wcześniej to pierdolony oszust. Każdy zmarłby bez jedzenia i picia. :o

Gość o sole żmijo
czlowiek zyje po to aby jesc :P a nie tam jaks trawa sie zadawalac :O mi tez sie cos o uszy obilo to odzywianie z kosmosu ale nic juz wiecej nie wiem, swoja droga autorko ile ty masz lat ze jeszcze nie potrafisz opanowac emocji, ktos cie w domu bije albo rżnie ze sie tak zachowujesz? a to ze ktos cos przeczytał na ten temat jak tamten buoble to chyba jeszcze nie znaczy ze w tym siedzi, ja tez sie interesuje wieloma rzeczami, niektórymi z nich do tego stopnia zeby sie tylko cos dowiedziec i poznaca nie ze zaraz dogłebniej z tym spoufalac, naprawde masz cos nie tak z głową jak tak czytałam twoje osmieszajace wypociny, tak spytam skromnie.. moze jakis lekarz? :)

haha czytałam o jakimś guru co mówił że się odżywia energią słońca a w końcu go nakryli jak wpieprzał smalec :)

Gość pruczek mruczek uehehee
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze autorka nie wierzy w kosmiczna energie (tez czytałem ze czlowiek jest czescia kosmosu, no bo w koncu jakby nie patrzec to w sumie prawda) ale za to wierzy w zielone ufoludki uheheheheheheeh no nie moge z mańką :D:D

Gość k uttwa nae u
Nie powiedziałam że wierzę w zielone ludki :o tylko, że nie jesteśmy we wszechświecie sami. A tego jestem pewna. Życie poza ziemią istnieje.Ale nie twierdzę, w dupę jebaną, że muszą to być ludziki jak z Facetów w czerni :o się kurwa zastanów pedale!

Gość k uttwa nae u
tem chujek baulek dulek czy jak mu tam było, myślał, ze mnie w konia zrobi :o co jak co, ale mnie nie oszuka w tych tematach :o

Gość pruczek mruczek uehehee
uuuuu ale bulwers, spokojnie :D dobra dobra ty sie juz tak emocjonalnie nie tlumacz :D nie wazne czy myslisz ze sa to zielone czy niebieskie ufoludki fakt faktem ze w nie wierzysz robi z ciebie nawiedzona i w dodatku jestes tego pewna.. to czemu jeszcze nie ma cie w tv?????????????????????? i moze jeszcze chcesz powiedziec ze cie zgwałcili stad wiesz:D

Gość k uttwa nae u
Ciebie ojciec gwałcił. Tego też jestem pewna.

Gość ja to myślę
zboża to właśnie takie jakby trawy

Gość k uttwa nae u
No niby tak, ale chodziło mi o taką zieloną trawę, która rośnie w parkach i ... wszędzie. Wiadomo, że zboża w takim "surowym" stanie też nikt nie zje, tylko trzeba to obrobić, zresztą zjadamy tylko ich nasiona, a nie łodygi czy liście...

do traw należy także bambus, a zboża są przecież trawami. Jeszcze np pszenżytem można się nieźle najeść, ale trawą turzycą nie polecam, nawet krowa tego nie zdzierży

facet postanowił odzyczaić się od jedzenia. Nie jadł , cały tydzień i raz na łące złapało do sranko , takie mikre. Zdjął gacie i kucnął na łące i sra. Po chwili usłyszał mlaskanie, ogląda się , a tam jego dupsko żre trawę , aż od mlaskania echo idzie....

Gość k uttwa nae u
Ja pierdole, ale śmieszne :o co to w ogóle miało być? żart :o? spaczone poczucie humoru..