Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _niezbytszczesliwa_

Pytanie o stronę z wróżbami online

Polecane posty

Gość _niezbytszczesliwa_

Witam! Dziś pierwszy raz w życiu tknęlo mnie by zadzwonić do wróżki, nigdy w takie rzeczy nie wierzyłam. Nie robie reklamy, podam strone, ale nie powiem z którą z wróżek rozmawiałam i chciałam zapytać czy ktoś z obecnych na forum korzystal z tych usług i czy ma podobne odczucia. Strona to www.twojeprzeznaczenie.pl (mam nadzieje, że nie lamie teraz regulaminu kafeterii). Otóż, zadałam tylko jedno pytanie "czy mój związek przetrwa trwający od dawna kryzys?" To, co wrózka zobaczyła w kartach sprawiło, że prawie spadłam z krzesła... zobaczyła coś co ukrywam przed partnerem od lat (nie chodzi o romans), opowiedziała mi o tym co widzi i było to w 100% prawdą! Podała takie szczególy jak np. kolory otaczające moją "tajemnice", miejsce gdzie ta tajemnica leży... . A ja poprostu zapytałam czy mój związek przetrwa. Dowiedzialam sie kilku rzeczy, czy to prawda wyjdzie w praniu. WIEC PONAWIAM PYTANIE: czy ktoś z obecnych tu na forum zetknął sie z tą stroną i jakie ma zdanie o wróżkach na telefon?

wróżby i wiara w nie to grzech, być może wróżka wiedziała jakimś cudem(czasem się tak zdarza) o twojej tajemnicy lub po prostu zgadła. Bo jeśli serio ma moc wróżenia to zapewniam cię ze nie pochodzi ona od Boga. Jeśli jesteś wierząca to idź do spowiedzi, bo przez wróżby, wywoływanie duchów itp. bardziej otwieramy się na moc i działanie szatana w naszym życiu tym samym oddalając się od Boga. Ja na twoim miejscu bym nie wierzyła w takie głupoty, przyszłość zależy od nas i tylko od nas. Nie widzę w ogóle sensu zgłaszać się do wróżki to czy twój związek przetrwa kryzys zależy od ciebie i twojego partnera wyłącznie.

Gość _niezbytszczesliwa_
Nie mogła poprostu zgadnąć, że mam taką tajemnicę. I oczywiscie wiem, że to czy mój związek przetrwa zależy tylko od Nas obojga.

Gość gość
Ja korzystam regularnie z witryny http://ezowymiar.pl i muszę przyznać że są tam wróżki, które pomogły mi w ciężkich chwilach.