Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuuulka166666666

pomoc w wyborze telewizora, błagam!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asiuuulka166666666

Chcę sobie kupić mały telewizor (jakieś 18-22cali.) mam 16 lat i już nie wytrzymuję z moim tatą w walkach o pilota.... Postanowiłam więc za swoje oszczędności kupić jakiś mały telewizor z płaskim ekranem. mam tylko 320zł, wiem, że to mało ale może wyciągnę coś od rodziców i sobie jakiś kupię. http://www.allegro.pl/item603280264_telewizor_plaskoekranowy_lcd_dvd19_918_technika.html podoba mi się ten, tylko trochę drogi....:( ja nie chcę żeby mój tv był jakiś super, tylko żeby był płaski, nie musi mieć niewiadomo jakich funkcji...

Gość k uttwa nae u
Taniej będzie kupić drugiego pilota :P

Gość asiuuulka166666666
a jak ten staroć się po dwóch dniach rozleci????????

Gość asiuuulka166666666
co mi po nim przyjdzie jak sie po miesiącu rozwali, kasy mi nikt przecież nie zwróci.... :o

Gość Rozkręcić wam nóżki
A ile możesz wydać?

Gość asiuuulka166666666
sądzę że do około 500-600zł

zaraz zobaczę bo możliwe że faktycznie 160zł. ale to i tak taniej niż telewizor i nie będzie kolejnego grata w pokoju

Gość asiuuulka166666666
ale mi net chodzi tak wolno (bo mam radiówkę) że dużo bym w tym tv nie zobaczyła..... :o i w dodatku mam laptopa więc z planu nici....:(

Gość asiuuulka166666666
matryca????? ale dlaczego jest zła w laptopie?????? mój ma tylko 15 cali ale filmy dobrze sie na nim ogląda....

nie jest zła tylko mała :D ale jeśli Tobie to nie przeszkadza to kup sobie tuner zewnętrzny pod usb do tunera podłączysz kabel antenowy tuner przez usb do lapka i masz telewizję oczywiście do tunera masz nawet pilota :)

Gość asiuuulka166666666
Mam laptopa asus F5Z series czyli nie najlepszy czy na moim też będzie chodzić ta telewizja???? No i ile co miesiąc się płaci za taką telewizję??? No bo nie chce mi się wierzyć, że za darmo, tylko cena tego urządzenia, bo tak każdy by mógł zamiast telewizora to w kompie TV oglądać..... I jak to możliwe że net tu nic nie ma do gadania????? Proszę wytłumacz na czym to polega bo ja się na tym kompletnie nie znam.... :) ;) wydaje mi sie to zbyt piekne żeby było prawdziwe, żeby tylko za 120zł czy ileś złotych można było oglądać tv. Do czego to sie podłącza??? i jakby ktoś w domu nie miał tv np. cyfrowego polsatu to też by mu działało, czy to ma jakiś związek z telewizorem???? proszę o pomoc bo w tych tematach jestem zielona.... :o :) ;)

Gość asiuuulka166666666
aha dzięki a masz może gg bo na gg szybciej i lepiej się gada

pewnie 11675660 to jest takie gg z którego nie kożystam ale kiedy tylko będę na kompie to zostawie włączone, jak by co to dzisiaj jeszcze będę ale po 22. a za to nic się nie płaci bo podłączasz kabel od telewizji którą posiadają Twoi Rodzice.

inaczej, jak kupisz telewizor to musisz jakoś podłączyć mu kabel antenowy, prawda? tu zamiast telewizora kupujesz tuner Tv który ma wejście na antenę jak telewizor i podłączasz do niego kabel antenowy jak do telewizora. on odczytuje sygnał, zamienia go w odraz i rzuca na ekran laptopa. to tak łopatologicznie :) wszystko odbywa się tak samo tylko że zamiast oglądać na TV będziesz oglądała w lapku :)

Gość asiuuulka166666666
ale tata mówi, że telewizję w komputerze mogą mieć tylko osoby pełnoletnie, więc ten tuner do laptoka odpada

Gość po chłolere ci
moge ci odstąpić mój jak chcesz... 21 cali "samsung" przebieg-6 godz.

http://forum.dvhk.pl/ na tym forum dowiecie sie wszystkiego jai telewizor co sie opłaca mieć z satki , ściąganie filmów gier muzyki z satki wszystko co związane z odbiorem programów i nie tylko