Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nigdy jej nie wybiorę

__pomózcie mi wybrac suknie__

Polecane posty

wszystkie propozycje zawarte są na tej stronie: http://www.serzolty.fotosik.pl/ dodam, ze nie ejstm najszczuplejsza- 161/ 63kg i mam na prawde duże piersi. Ale teraz wzięłam sie za siebie, wiec myślę, ze do ślubu pare kilo zgubię. Aha i suknia byłąby na pewno bez trenu.

Gość ja glosuję na pierwszą

a myślicie, ze ta trzecia nie powiększy mi jeszcze bardzie biustu?

Gość 100 wspólnoty
poprzymierzaj, a potem sie zastanawiaj, bo takie gdybanie jest bez sensu

Mi się ta ostatnia najbardziej podoba, tylko spódnica troszkę mniej błyszcząca byłaby ładniejsza...

Gość blblaaaaa
cycki masz duze..OK...ale pytanie czy masz je jedrne i wysoko osadzone czy raczej lekko obwisle...bo jesli tak to takie suknie jak w linku dpadaja w przedbiegach....i sprawdz czy tłuszczyk ci gora gorsetu nie wylezie....

to jakie dekolty proponujesz dla duzego biustu? Ja słyszałam, ze w salonach tak dopasowują suknie, ze nie ma szans, zeby coś się zsuwało. Podobno dobra bielizna i idealne dopasowanie działa cuda iw szystko jest pięknie podtrzymane. Ja chciałabym, zeby zrobili mi dopinane ramiaczka i w razie czego bym je po prostu dopięła. Myślałam też o dekolcie w kształcie V, ale słysze opinie, że ona wcale nie są dobre dla duzego biustu, a mam jedną taką sukienkę i chyba ta teoria sie potwierdza, bo wtedy biust jest bardzo podkreslony, a w takich typowych (gorsetowatych) górach biust nie jest aż tak podkrelony