Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejaaa w

Mam pytanie-dotyczy zachowania faceta!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Beznadziejaaa w

Facet spędza ze mną chętnie czas, mówi, że jestem dla niego ważna itd. ale jak rozmawiamy o tym co nas łączy to mówi że jest zauroczony ale ma wątpliwości bo martwi się opinią ludzi, plotkami, oraz tym że nie polubią mnie jego koledzy. O co mu chodzi? Jak wygląda to z obiektywnej strony?

Gość woooooooow
właśnie tak jak to powiedział. Czegoś się wstydzi. Zapytaj czego dokładnie

Gość Fizzzzzzzzzziaaa
odpusc sobie,co za facet zeby dla kolegow nie wiazac sie z kims kogo lubi,no chyba ze spalas z wszystkimi jego kolegami to co innego

Gość Beznadziejaaa w
Sorry ale mi się wydaje, że jak by mu na mnie zależało, to opinia innych ludzi by go nie przejmowała, a poza tym skoro z góry zakłada, że jego kumple mnie nie polubią tzn. że chyba nie ma o mnie zbyt dobrej opinii. Czy mam racje jak myślę, że ma mnie w... ? Proszę wypowiedzcie sie, proszę o dużo opinii.

Gość Beznadziejaaa w
Ja w ogóle jego kolegów jeszcze na oczy nie widziałam, a nie przepraszam, widziałam jednego parę miesięcy temu, przez zaledwie minutę.

Gość a ile ten twój
przygłup ma lat jesli takie teksty ci zapodaje. wiecej niz 14 ?

Gość z obiektywnej strony
to wygląda, że jesteście jeszcze dziećmi.Takie są twoje problemy ? Weź się lepiej do nauki.

Gość Beznadziejaaa w
Ma 22lata

Gość szparek
Zazdrosny, albo jakiś ruchacz i boi się że koledzy zaczną paplać, ewentualnie znajomi, albo ma coś innego na sumieniu.

Gość z obiektywnej strony
w takim razie poradź mu żeby spedził resztę życia z kolegami.Przecież to dziecinada (???). Kolegom się nie spodobasz ? Co za brednie !

Gość Beznadziejaaa w
Jak bym je powiekszyła, to nie byłoby na mnie stanika. Jest gigantem??????

Gość Xxx...xxX
To co to za chlopak jak wstydzi sie pokazac z dziewczyna w towarzystwie swoich kolegow ... Bo co koledzy powiedza ze jestes byzydka i sie w ogol e im nie podobasz ... Przeciesz to nie im masz sie podobac tylko twojemu partnerowi ... A jak dla niego liczy sie zdanie kolegow to nie jest odpowiedni partner ... Pozdro

Gość yhmmj
sam nie wie czego chce. nie traktuje Cie powaznie. liczy sie dla niego opinia kolegow niz jego wlasna, wiec i tak Cie rzuci po jakims czasie. moze cos ukrywa i nie chce, zebys sie dowiedziala. (a jego koledzy maja dziewczyny?) (bardzo odstajesz od "jego swiata"?, potrafisz wymienic wiele róznic w Waszych swiatopogladach, zainteresowaniach?) podsumowujac - jego zachowanie jest co najmniej niedojrzale, nie wroze happy endu.

Gość a co on chce się dzielić
Tobą z kolegami? Chyba faktycznie ma o Tobie bardzo kiepskie zdanie :O Odpuść sobie tego debila. Stać Cię na mądrzejszego.

Gość Beznadziejaaa w
Macie rację, macie.