Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanciarka23_

Śmierdzący problem- stopy

Polecane posty

Gość kanciarka23_

Witam:) Pracuje w sklepie odziezowym no i musze stac tam 8h w pantoflach, a w zimę na początku zdarzało sie i w kozakach ( no i od tego wszystko sie zaczelo), teraz wystarczy ze zaloze buty chocby na 10 min to tak zaraz cuchną mi nogi, normalnie myje je ok 10 razy dziennie :O, powiedzcie comoge zrobic? Moze jakis dezodorant, krem spray do stóp mi polecicie? bo juz niewiem co robic:O wszystkie buty wypiore dzisiaj:P

Najlepszy wypróbowany środek,na moich kochanych facetach to preparat o nazwie\"Pedipur\" to jest płynny puder do stóp,musisz umyć je najpierw i dobrze wysuszyć a potem wetrzeć w stopy preparat,założyć skarpety i położyć się spać.Rano umyć stopy.Zrobisz tak z 2 razy w tygodniu i masz spokój na długi czas ale możesz też profilaktycznie powtórzyć co 14-20 dni.Powodzenia :)

Gość dzieciaczek.
to moze byc grzybica lub zakazenie bakteryjne lub i to i to, nie masz moze wyparzen miedzy palcami? (bylaby to grzybica) proponuje tak po pierwsze kupic w aptece undofen spray (ok 13 zl) i pryskac nim stopy, po drugie przegrzeb w domu apteczke, na pewno masz jakis antybiotyk wiec wez tabletke (najlepiej tak 3-4) rozpusc w wodzie i na noc porzadnie posparuj tym stopy i zaloz woreczki + skarpetki, no i ten undofen jak pisalam mam nadzieje ze pomoze:)

Gość dzieciaczek.
no wlasnie pedipur tez moze pomoc:)

Gość gwiazdeczka 555
słuchajcie, ja mialam to samo......8 h w drogerii w butach.....jak przyszlam do domu, to nogi mi tak smierdzialy, ze zaraz musialam je wymoczyc itd. kupilam w aptece antyperspirant do stop scholla i kupilam do pracy sakorzane laczki i problem zniknal...odpukac.