Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym żeby mój chłopak

jestem zazdrosna o szefową mojego chłopaka

Polecane posty

Gość to tak jest
mysle ze Twojemu chlopakowi podoba sie szefowa o ile juz z nia nie sypia tak mi sie wydaje bop tak wynika z tego co piszesz. NIe liczy sie z Twoimi uczuciami ...moj maz czytal ten topic i tez tak powiedzial.

Gość la toja luz gnoja
ale ten u gory pojebany jst nie daj sie napewno sluchaj chorych gimna..

on twierdzi, że nie spał nigdy z nią i ona nie sypia z żadnym z pracowników, bo ma wzięcie nie takie i ma zasady. Inne akceptują, że ona jest szefową, ja nie potrafię.

szef ma być stary, takie mam zasady, a nie piękną kobietą. Nie jestem zazdrosna o żadną koleżankę, tylko właśnie o nią!! Spędza z nią od 8 do 10 godzin dziennie!!

\"staraczka staraczka 3\" dobrze pisze przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem i przemyśl to , bo za bardzo jesteś wpatrzona w imaginowany przez Ciebie problem

bo nazywam się stefan i nie chcę by zostawił mnie dla kobiety, tylko ja potrafię z gracją i szykiem obciągać z połykiem 🖐️ :classic_cool:

Gość chyba troche jestes
nieodpowiedzialna, nie masz pracy, a chcesz zeby twoj facet rzucil prace. Nie sadzisz ze to jest troche glupie? Zakrec sie szybko i znajdz sobie robote i przestan sie przejmowac ta szefowa, wrecz przeciwnie zacznij sie nia zachwycac jak to twoje towarzystwo, a zobaczysz zmieni sie na lepsze.

Gość najlepiej będzie jak
przestaniesz być zazdrosna. Tzn. tego nie da się zmienić tylko po prostu to ukrywaj. Udawaj,że cie nie denerwuje jak ona zdzwoni, nie rób mu wyrzutów, bo moze być gorzej.Przeczekaj. Jeśli on się zmienia jak ona dzwoni i w ogóle ona jaest laska to na razie się z nim nie wykłócaj,bo on się w końcu zdenerwuje że nie może zyć w takiej atmosferze i naprawdę zainteresuje się tamtą. A tak na marginesie to ma babka tupet tak wydzwaniać do kogos, kto wie może on jej się podoba i chciałaby go uwieśc. Ale ty na razie przystopuj ,bo możesz pogorszyć sytuację. Jeśli coś będzie z nimi na rzeczy to wcześniej czy póżniej wpadną jesli uśpisz jego czujność.

Gość no to można współczuć chłopako
wi. Widać, że masz nie równo pod deklem:):):)

Gość ja szefowa
zatrudniam tylko facetów, którzy mają to coś, ja wybieram, zawsze dobrze, nie kieruję się soba tylko tym co oni mogą dać firmie i żal mi tego Twojego kolesia.