Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

jakie znacie fajne książki sensacyjne??

Polecane posty

Gość ostatnio czytałam
sydnrom kopernika, świetna książka

Gość gość
Przeczytajcie sobie recenzję ksiązki "Ukryta śmierć" Nora roberts w Matrasie jest przedsprzedaż za 24zl http://www.matras.pl/ukryta-smierc.html trzyma w napięciu :) Była 1 na liście bestsellerów „New York Timesa”.

Gość megalomaa
Ja również uwielbiam sensacje i książki, które nie są oderwane od rzeczywistości. Najbardziej odpowiada mi stylistyka Wasdina, który potrafi w ciekawy sposób opisać swoje przeżycia i wydarzenia, które rzeczywiście miały miejsce. Podobnie Joyce Oates,czytałam rok temu Walet Pik i ujęła mnie swoim stylem, który nie przytłacza, co jest niestety głównym grzechem współczesnych autorów. Chcą napakować jak najwięcej akcji i często klimat książek jest ciężki i nie do przebrnięcia. A w Walecie Pik, wszystko miało swoje miejsce, czytało mi się ją bardzo dobrze. Teraz widziałam, że wychodzi niedługo jej nowa książka - Ofiara. Czekam na nią z niecierpliwością, bo wątek będzie dość na czasie a mianowicie chodzi o hate crime na tle rasowym.

Gość kalpero

Mega udana pozycja znanego autora - virtualo.pl/ebook/czas-przeszly-i235502/

W dodatku mowa o nowości, która już na starciema tytuł bestsellera. Książek sensacyjnych jest na rynku sporo, ale tylko wybrane są naprawdę dobre. Nie jest łatwo trafić na naprawdę udany tytuł! 

Gość bekson

Dobrych tytułów jest bardzo dużo. Tak po pozycjach dostępnych na Livro za ponad 20 zł:

Prokurat Pauliny Świst.

Kaukaski płomień Jakuba Pawełka.

IX zmiana Marcina Gawędy.

Ja akurat jestem fanem takiej tematyki i głównie czytam polskich autorów, ale wśród zagranicznych również znajdziecie wiele fajnych pozycji.