Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garbus

Nie garb się!

Polecane posty

Gość garbus

Witam!:) Od zawsze byłam dosyć przygarbiona, ale dopiero od niedawna zaczęło mi to przeszkadzać. Wyglądam strasznie, jak takie pokurczone coś...Nie potrafię wypiąć piersi do przodu i iść, bo nie pozwala mi na to "zastany" w garbieniu kręgosłup. Znacie jakieś ćwiczenia, może jakieś sposoby na poprawę postawy ciała? I błagam, tylko nie joga, bo pomimo tego,że mam na nią ochotę, jakoś nie mogę się przekonać... P.S. Próbowałam nauczyć się prostej postawy poprzez wsadzanie kija między plecy a ramiona...Po 10 min myślałam,że mi kręgosłup z bólu strzeli.. Pozdrawiam

Gość uppppppppp

Gość dzdsdsd
idz do ortopedy

Ja po prostu zawsze pamiętałam o tym, by wyprostować się i wciągnąć brzuch. Na początku cierpły mi plecy, ale czego nie robi się dla urody.Teraz bolą mnie plecy gdy się garbię :). Dzisiaj często słyszę : "jakie masz piękne wyprostowane plecy!" Plus prostych pleców to bardziej widoczny biust! Warto trochę pocierpieć. Może w domowym zaciszu trenuj ze świecą (komunijną - taką długą) wsuniętą za pasek spodni. Zgarbisz się - świeca pęknie...:)

Gość kup se pajączka
:P