Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już nic nie wiem

czemu on mi to robi???? boże dlaczego ? !

Polecane posty

czekalam pół dnia zeby z nim pogadac na gg, a on mi odpisuje na smsa czy bedzie cytuje " nie chyba. nie chce mi sie wlaczac komputera,nie mam po co" pewnie myslicie to co ja, albo nie lepiej pwoiedzcie mi co myslicie????? dodam ze para nie jestesmy,rozstalismy sie ponad rok temu

Gość czarny kotekPP
jakby mu zalezało to by włączył tego kompa

Gość Okazjonalnie
zgadzam sie ze stwierdzeniem z gory.

Gość czarny kotekPP
nie zalezy mu na Tobie.. przykre ale prawdziwe...

Gość smells like 90
a Ty dalej zakochana?

Gość i dlatego
Boga z małej litery wzywasz na interwencję???

Gość dziewczeta moje
dziewczyno droga przykro mi ale ten chlopak albo jest gowniarzem, alebo nie chce juz z toba byc...

przywiązana emocjonalnie bardziej niż zakochana... stwierdzil teraz ze spi i czemu go budze, tylko ze spi od godziny 18.Troche dziwne. Boli mnie to, bo chcialam tylko glupie rozmowy,przeciez to tak wiele nie kosztuje :( przykro mi.

Gość widocznie ma wazniejsze sprawy
od komputera i od gadania z byłą laską na gg. chyba się jeszcze z niego nie wyleczyłaś, co? nie licz na nic więcej

masz rację, nie wyleczyłam do końca. Może dlatego, że dalej utrzymujemy kontakty przyjacielskie, czasem ze sobą sypialiśmy. To chyba mój błąd ,że na to pozwalam. Mam okropny mętlik w głowie...

Gość ofermm a
ale o co ci chodzi panna bo nie bardzo czaję? albo jesteście razem i wtedy facet dba o ciebie i jest do twojej dyspozycji bo mu na tobie zależy albo nie jesteście i każdy sobie rzepkę skrobie. skoro więc nie jesteście to o co ci chodzi? nie jesteście bo: 1. jemu na tobie nie zależy - wtedy masz jasność i nie wiem o co pretensje 2. tobie na nim nie zależy i oczekujesz że będzie do twojej dyspozycji jak życie cię przyciśnie i "potrzebujesz pogadać". jemu po prostu taka rola od czasu do czasy wydaje się jakaś taka nie bardzo i mu się nie chce.

Gość nooo proszeeeee
nie! kolejna idiotka masz to co chcesz miec Wiec zamknij gębę (albo uspokój paluchy) i nie narzekaj - i nie zatruwaj innym czasu Pamietaj: mamy tak jak sobie pozwalamy miec ( w większosci przypadkow, twoj jest wlasnie takim)

Akurat to określenie chyba trafnie mowi o mojej osobie w tej sytuacji-zachowuje sie jak idiotka. Tylko ze ja mieszkam sama w obcym miescie,mialam tylko jego, ze znajomymi teraz krucho,potwornie boje sie samotnosci. Na niego zawsze moge liczyc,ale sa sutuacje jak ta, ze rece mi opadaja kiedy tak mnie traktuje, z reszta nie pierwszy raz... Myslicie ze nie chcialabym tego skonczyc? Chcialabym bardzo,ale nie potrafie rzucic ot tak kawalka zycia za plecy.

-----> Carton mam mózg,ale w tej sutuacji chyba wylaczyl swoje funkcje, bo sama siebie nie poznaje. Znajdz... latwo powiedziec.Praca, szkola, praca, szkola i nikogo interesującego na horyzoncie

to wbij sobie do tego zakutego łba: NIE JESTEŚCIE JUŻ RAZEM. i to od roku, więc powinnaś się już dawno ogarnąć.

Jak mam się ogranić skoro on przychodzi, jest czuły ,razem gdzie wychodzimy,a pozniej odwala szopki niewiadomo czemu ??? Nie jestesmy razem,wiec nie moge miec pretensji,ale odebralam to jak przyjazn a w przyjazni sie daje tez cos od siebie

olej go i weź się za kogoś innego. są dwie opcje: albo dojdzie do wniosku, że mu na tobie zależy, albo poznasz kogoś fajniejszego. wyjdzie ci to tylko na dobre.

nie dojdzie do takiego wniosku,tego jestem pewna. Bylo minelo, ale mialam nadzieje na zdrowa znajomosc. Narazie nie potrafie z nikim sie spotykac, probowalam juz ale w kazdym cos mi nie pasuje i wracam na stare smieci :/

Gość znam to znam
jestem z facetem, który już nie chce tej laski, a ona wiecznie pisze takie bzdury, ubzdurała sobie, nie wiadomo co, dziewczyno opamiętaj się!! on Cie nie chce!! ma inną, a w kurwiarz go tą swoją nachalnością, bo on się musi tłumaczyć, że nic nie robi, a Ty jesteś jak taka osa!!!

ejjjjj ja nigdzie nie napisałam,że on kogoś ma... My nie jestesmy ze soba od roku, ale od tamtej pory nie mial nikogo i ja tez nie.Aktualnie tez z nikim sie nie spotyka,bo gdyby pojawila sie u niego inna odrazu dalabym spokoj

Gość znam to znam
nie dotrze do niej nic, mnie się nawet chce śmiać jak zaczynam czytać esemesy od niej i się zaczynają ... dlaczego nic nie piszesz... , odpowiedź prosta bo ma Cię w dupie!!!

Tylko ze mowie raz jeszcze,on jest sam. Nie musi sie przed nikim tlumaczyc z niczego,a mimo tego traktuje mnie czasem lekcewazaco. Tu problemem glownym sa jego chwiejne zachowania,raz czuly i kochany,a pozniej slysze rozne ublizenia i olewanie.

Gość znam to znam
zdrowa znajomość!! dla kogo? co to jest zdrowa znajomość? Facet ma babę, zrozum to wreszcie, to jest zdrowa znajomość!!

Dziewczynko cos z toba nie w porzadku,czytaj uwaznie ;]

Gość znam to znam
stara panna!! Poszła w świat, teraz wraca, nic nie zwojowała i woła ratunku!! a facet już zajęty i ta kula u nogi!! co się czepia nie wiadomo czego, marzy o przeszłości, daruj sobie to, bo żałosna jesteś.

Gość znam to znam
u mnie wszystko gra, mam faceta i się go czepia taka ja Ty, on ma jej dość, jak Wam powiedzieć, że to już koniec.. czy to możliwe? tamtej eski rozkładają na łopatki, no boki zrywać, nie istniejesz już!! Zrozum to!!