Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stef____anka

skontaktować sie z nią?

Polecane posty

Gość stef____anka

mam problem. zakochał sie we mnie nowo poznany kolega z pracy. i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że ma, a raczej miał narzeczoną i wyznaczony na lipiec ślub :( bardzo go lubie, ale nic poza tym.od początku wiedziałam że jest zajęty i nigdy nie podrywałam go ani nic z tych rzeczy...poza tym nie jest w moim typie. na początku myślałam że to tylko zauroczenie...ale niedawno dowiedziałam się że zerwał zaręczyny, odwołał slub a wczoraj ona wyprowadziła sie od niego :( chciałabym jakoś uratowac ten związek...myslicie że to że ona by wiedziała że ja do niego nic nie mam, że nie spotykamy sie spowodowałoby żeby dalej walczyła o niego?

no to jak nie mialas w tym udziału to poprostu ich zostaw moze przyczyna rozstania nie bylas ty a calkiem cos innego a Ty jak wiesz ze fajny to bier sie za niego:D

Gość to ja ja .
taaaak..skontaktuje się z nią, opowiedz o wszystkim a ona na pewno do niego wróci.

Gość stef____anka
on nie ukrywa tego że sie we mnie zakochał :( chyba wszyscy w biurze to zauważyli... niestety jej na oczy nie widziałam :(

ee to jakiś jełop. Nie lepiej po prostu mu powiedzieć, że nic między wami nie będzie i lepiej żeby wracał do narzeczonej ?