Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julianka88

Juz drugi facet mnie rzucil z tego powodu..

Polecane posty

Gość Julianka88

mianowicie ze jestem za niesmiala. nie rozumiem co jest ze mna nie tak bo owszem jestem niesmiala i jak juz mnie ktos zaprosi na randke to mam stracha ale zawsze potem jakos fajnie jest. i to nie jest tak ze jestem niesmiala i nic sie nie odzywam , jest cisza i ogolnie niezrecznie. niby wszystko sie wydaje ok bylo milo facet umawia sie na kolejna randke potem kolejna i nagle trach. stwierdza ze jestem za niesmiala dla niego. to co ja mam robic?

Gość takze tego
przestan byc niesmiala

Gość Julianka88
No staram sie bardzo i najgorsze ze wydaje mi sie ze jest ok ze zachowuje sie normalnie, ze nie widac ze ejstem spieta a jakos kazdy to zauwaza. nie wiem co zmienic

Gość Julianka88
nie rozumiem tez czemu jest to taka wielka wada? czy kazdy musi byc glosny i rozgadany

albo - za długo jesteś nieśmiała w stosunku do faceta - w końcu go już trochę znasz i mogłabyś się trochę ośmielić :) albo - trafiasz na typów którzy od razu lubią pannę do łoża zawlec - a ty nieśmiała :P ;)

Gość Julianka88
Skoro im to tak przeszkadza to czemu zachowuja sie jakby wszystko bylo ok pozwalaja sie zaangazowac a potem tak bez wyjasnien mowia dowidzenia?

Gość Julianka88
Zawsze myslalam ze lepiej nie narzucac sie , nie byc przesadnie wylewnym od razu ale chyba jednak takim jest latwiej

a nie możesz tego wypośrodkować? między nieśmiałością a nadmierną wylewnością jest jeszcze sporo odcieni normalności :) "Skoro im to tak przeszkadza to czemu zachowuja sie jakby wszystko bylo ok pozwalaja sie zaangazowac a potem tak bez wyjasnien mowia dowidzenia?" bo się zachowują jak szczeniaki :O postaraj się nie angażować za szybko - przyjrzyj sie najpierw facetowi czy warto