Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza+++++++

Pierwsze objawy ciazy to

Polecane posty

Gość pierwsza+++++++

Kiedy pojawiają sie pierwsze objawy ciąży? Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się zaraz po pęknięciu prezerwatywy...

Gość pierwsza+++++++
Tato, jak przyszedłem na świat? - No dobrze mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę: - Tata poznał mamę na chatroomie. - Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick'a. Jak tata był gotowy z uploadem zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla. Niestety było już za późno, żeby nacisnąć "cancel" albo "escape", a i opcję "Chcesz na pewno ściągnąć plik?" już na początku wyłączyliśmy w ustawieniach. Mamy antywirus już od dłuższego nie był uaktualniany i nie poradził sobie z taty robakiem.Więc nacisnęliśmy klawisz "Enter" i mama otrzymała komunikat : "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesięcy".

Gość dobre he he

Gość kolejnym objawem jest
swedzenie lewego poslada co w konsekwencji prowadzi do nastepnego charakterystycznego objawu zaplodnienia jakim jest puchniecie lewego kolana,objaw ten dowodzi ,ze ciaza sie zagniezda w kolanie,

Gość pierwsza+++++++
ja do teraz leje z tego wytrzeszczu galek ocznych