Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmercianBeuty

Czy ja staje się lesbijką ?O

Polecane posty

Gość AmercianBeuty

Od dłuzszego czasu, na oko roku.. zauwazylam nie pokojące oznaki, zaczelo sie to w wakacje 2008. Chodzilismy na plaze sie opalac, i zaczelam ogladac dziewczyny w stroju kapielowym, na poczatku nie zwracalam na to wiekszej uwagi.. myslalam, no ladne dziewczyny i to wszystko... pozniej na dyskotekach zdarzalo sie, ze tanczylam z jakas dziewczyna ale tez nie przywiazywalam do tego wiekszej uwgi. Wrocilam do miasta, zaczely sie studia (jestem na 1 roku) na kierunku mam sporo fajnych dziewczyn, szczegolnie jedna zaczela mnie naprawde podniecac.. ciagle z nia chcialam chodzic i siedziec w lawce. Na poczatku sie tym nie przejmowalam.. mialem juz sporo chlopakow, od zawsze mnie chlopcy krecili, ale teraz... patrze na fajnych chlopakow i jakos krew mi szybiej nie plynie, natomiast jak patrze na ta jedna dziewczyne odemnie z grupy, cos sie ze mna dzieje.. lub kiedy w internecie ogladam przypadkiem dziewczyny to mam ochote sie z nimi dotykac... tydzien temu bylam na dyskotece i pod wplywem alkoholu zaczelam sie calowac na parkiecie z piekna kobieta, ktora przed chwilka poznalam.. wtedy poczulam mega pożądanie do tej dziewczyny, mialam ochote na cos wiecej.. ale nie odwazylam sie zapropnowac. Teraz tak siedze i rozmyslam.. czy ja czasem nie staje sie lesbijka??

Gość KatarzynaWuuuuu
Hmm mysle, ze to przejsciowe, ja tez mialam w swoim zyciu okres kiedy probowalam swoich "sił" z kobietami, z czasem wrocisz do chlopakow:)

Gość Kocyk
No ba :D "mialem juz sporo chlopakow"

Gość SlodkaKelly
a nigdy wczesniej nie czulas pociagu do kobiet?

Gość AmercianBeuty
nie.. jak juz pisalam, mialam sporo chlopakow i od zawsze tylko do nich mnie ciagnelo, a w tej chwili naprawde mam ochote sprobowac z kobieta

Gość roksaaaaaa
w takim razie jestes lesbijka, jak chcesz mozemy sie umowic:)

Gość stara janina
nie martw sie kochanienka, ja tez jestem lesbijka, moge cie nauczyc co nie co daj tylko namiary a zrobie ci taka minetke ze w zyciu nie poczujesz sie lepiej

Gość AmercianBeuty
Przed chwila rozmawialam z ta kolezanka ze studiow, teraz juz wiem.. zakochalam sie w niej, w weekend mamy sie umowic na nocke :)

Gość ROCKYBALBOA
to miło;) poprosze tasme z tej nocki