Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jeszcze norma

czy to jeszcze norma

Polecane posty

czy juz nie? czy kazdy facet ktory jest w stalym zwiazku ma na komorce zdjecia golych lasek? czy to normalne? po co wam to panowie?

kreci? ok rozumiem ale czy to znaczy ze ja nie jestem dla niego atrakcyjna?? no przeciez nie mam takich balonow jak te ze zdjec:( ..moze wiec trace z nim czas?

Gość doktorek gregorek
A niech sobie ma, a jak w salonie prasowym playboje stoja na regale to ma udawac ze nie widzi albo udawac zawstydzonego "bo jest w zwiazku" eheehh, dobre sobie ;p

to raczej taka mała zdrada :) ukrywamy przed dziewczyną takie coś i jak nas zdenerwuje to sobie oglądamy :) a być moze tak jak mówisz, jestes dla niego mało atrakcyjna i w czasie seksu on wyobraza sobie ze to robi z tamtymi :D

Gość doktorek gregorek
Jak sie chce psa uderzyc to kija sie znajdzie, nie ma sie czego czepic to najlepiej sie czepic zdjecia na komorce wielkosci znaczka pocztowego, faktycznie mozna sie napatrzec jak cholera...

mnie nie gorsza te zdjecia mam je gdzies chce sie tylko dowiedziec czy to ze ma te laski na tapecie (a bylo nie bylo sa jednak ciut inne niz ja) oznacza ze ja mu sie nie podobam? nie wystarczam? no bo jesli tak ... to w duuupe z takim facetem ale jesli mi napiszecie ze to normalne ze 80% facetow ma ...i wyjasnicie dlaczego to moze zrozumiem o co chodzi ...ladnie prosze:)

:D no po prostu trudno mi to zrozumiec bo ja nie mam na kom faceta z hooojem jak z poznania do warszawy ..ani nawe nie chce miec ..wy jacys dziwni jestescie chyba

mi sie wydaję zo tak ma każdy facet :) bo to normalne ze nas zawsze beda krecic fajne laski :) w pracy mamy kalendarz w babkami :) kubki :) to normalne :) ty tez na pewno jestes fajna laska :D

Gość doktorek gregorek
Dlaczego dlaczego , to pozostalosc z dziecinstwa hehe, jak gowniary tapetowaly pokoj leonardem di caprio a faceci pamelami i innymi cycami ;p taka rozrywka ;)

tedi dzieki :) jak na razie to jedynym facetem tu jestes ktory powiedzial cos do rzeczy

dzieki :) no musisz wytrzymac :) w wieku 70 lat nam przejdzie :) czesc ja ide do swojej dziewczyny :) ale fotek na telefonie jej nie pokaże...:)

no jestem taka normalna ale powodzenie zawsze mialam :) ..ale to bardziej dlatego ze dobrze mi z oczu patrzy a nie z powodu wielgachnych piersi:) ..kurde a jak on sobie naprawde je wyobraza jak sie bzykamy??? :)

Gość doktorek gregorek
To jeszcze zalerzy ile ten facet ma lat ;) mysle ze malo ktory po 30tce bedzie sie zachwycal zdjeciem na telefonie...

doktorku... moj jest przed 40 tka:(:( no i co to wg ciebie oznacza?

Gość doktorek gregorek
Ze nudzi sie z kumplami w pracy i wysylają sobie "fajne dupy" MMSami....

Gość doktorek gregorek
Kup mu playboya i ze smiechem mu powiedz ze na telefonie nic nie widac i mu daj ;) jak sie zacznie smiac - to zdrowy , jak sie zbulwersuje to cos z nim nie tak :D

hm,,, na to wyglada ... ale dlaczego je przede mna ukrywa skoro nie mam nic przeciwko? wlasnie to ukrywanie najbardziej mnie zabolalo:( tym bardziej ze na komorce ma tez moje gole fotki:( no ale z takim towarzystwem to ja konkurowac raczej nie moge:) chyba jednak go sobie odpuszcze

doktorek- kupilam mu pare razy .. no i sie zbulwersowal .. to na twoje oko co moze z nim byc nie tak?

Gość doktorek gregorek
Chyba oboje jestescie przewrazliwieni , jak mozna mowic że cos ukrywa na komorce, kiedy to jest praktycznie nie do ukrycia... takie puste gadanie "ukrywa" ...

czy to jeszcze norma ..czy juz margines ..czytaj pozdrawiam srodkowym miedzy wierszami i sie nie czepiaj a do doktorka .. no jesli zabezpiecza te zdjecia haslem to chyba mi sie nie wydaje ze je ukrywa prawda? zreszta jak juz powiedzialam w sumie nie mam nic przeciw nim ale jesli ma sie przy boku calkiem niezla dupe ktora wielu innych chcialoby miec to po co mu to? i to nie jest pytanie retoryczne - to po prostu moja zwykla babska ciekawosc

to nie wiem po co tu w ogole piszesz jak do napisania nic madrego nie masz

kazdy robi to co lubi, faceci juz tacy sa, chociaz moj facet nie ma zadnych nagich lasek na telefonie, jakos go to nie bardzo interesuje, a na tapecie ma mnie :P