Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaa kasiunia

Moja mama jest w ciąży!

Polecane posty

Gość mommma
ojejejej - komplikacje mogą być zawsze..... ciekawe co u autorki tego wątku....

Gość Ustępuj , ustępuj
A ja uważam że autorka tematu przesadza i napewno nie powinna komentować ciąży swojej matki na forum kobiecym!!!! To brak szacunku do stanu w jakim znajduje się obecnie jej mama. Myślę że autorka się tego wstydzi albo jest zazdrosna gdyż miała widać pewne wyobrażenia o mocnych granicach (mama babcią a ona hulaj dusza bo młoda a potem młoda urodzi a babcia będzie się opiekować wnukiem a tak....lipa bo mama sama ma malucha). To wielki egoizm i glupota oceniać i decydować o tym kto jak postepuje i niech autorka lepiej pilnuje swojego zycia by ładnie i przykładnie się prowadzić i żyć a matkę niech zostawi w spokoju bo to dorosła osoba, bardziej dorosła niż sama autorka.

Gość rgfrtgtgtgtt
Mam 22 lata mama 61 a tata 68:) bracia po 40:)powiem tyle fajniej nie mogłobyć jak byłam mała miałam te 7 lat to chodziłam na noc spać do braci oni mieli swoje dzieci o 3,4 lata młodsze odemnie i była zabawa:)wspólne wakacje nad morzem,czułam sie tak jakbym miała 3 ojców dosłownie:)rodzice są w bardzo dobrej kondycji do tej pory i nie uważam ich za starych dziadków :) w szkole może się wstydziłam bo każdy miał młodych rodziców a ja nie:( ale jak teraz na to patrze to jedynym problemem mogły być tylko powikłania w ciązy ale ich nie było:) jestem zdrowa i tyle!!!!!

Gość mama całą gebą
moja ciocia urodziła majać 44 lata. Jej synowie mieli wtedy juz duzo lat ;) Teraz ona ma 60 lat a jej corka 16 i powiem Wam, że ciocia wyglada slicznie, kwitnaco, jest pełna zycia. Widac , że to ostatnie dziecko bardzo ją odmieniło na PLUS Jedynie widzę, że corka sie wstydzi starych rodzicow i że ich wykoryzstuje. Oni nie znają się na modzie, interenecie, mała im wmawia, że musi miec najdrozsze ciuchy, telefon itd a oni kuppują :) Inny plus to fakt, że ciocia jest starej daty i trzyma córę krótko, czego juz sie nie praktykuje. Ma swoje obowiązki, co sobota wielkie sprzatanie. Gdyby dostała jakaś nagane za złe zachowanie w szkole, to ciocia jej zapowiedziała, że pozyjdzie do szkoły i nabije ja w tyłek, bo za synów się nie wsydziła wiec i za nią nie będzie :) Ogólnie fajna sprawa