Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona_na_maxa

allegro_problemy

Polecane posty

Gość wkurzona_na_maxa

Od dawna kupuje na allegro, wystrzegam się niepewnych sprzedawców, zawsze uważam a i tak w koncu trafiło na mnie:-( Kupilam bluzke u babki "super sprzedawca" (hahahaha) ale nie podobal mi sie kolor (wina opisu) i poprosilam o wymiane na inna. pani zgodzila sie, wymienila i umowilam sie z nia, ze zamowie jeszcze jedna rzecz z jej aukcji, zeby mogla wszystko wyslac w 1 paczce (chcialam zeby nie poniosla dodadtkowych kosztow wysylki, a ja jeszcze skorzystam i cos zamowie). Przelalam jej za te druga rzecz oczywiscie kaske. Po jakism czasie owszem przyszla wymieonona bluzka, ale drugiej rzeczy ani sladu. Pisze teraz co sie dzieje, a ona mi na to, ze przeciez juz wyslala (te wymieniona bluzke). Nie wiem co zrobic, nie chce robic afery z negatywem, ale chyba nie bedzie wyjscia. Gdyby powiedziala, ze wymiana to dodatkowe koszty, to w zyciu bym nic ie robila, a bluzke dalabym siostrze. Jestem wkurzona na maxa!!!!!!!!!!!

Gość kochane allegro
rozpocznij spór.Następnym razem nie zgadzaj się na dodatkowy zakup,tylko odsyłaj w ramach reklamacji i nie odpuszczaj!Ja na razie dalam sobie spokój z allegro,bo odesłałam sprzedawcy towar w ramach reklamacji.Sprzedawca ją uznał,ale nie chce oddać kasy.Obecnie nie mam ani bluzki,ani kasy.Sprzedawca nie odpisuje na maile,bo się obraził za negatywa.Allegro ma to gdzieś i dziś byłam na policji.

Gość wkurzona_na_maxa
dzieki za pomoc!