Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka z płocka

Pani w sklepie mnie obraziła....

Polecane posty

Gość agnieszka z płocka

Kupowałam dziś sukienkę w jednej ze znanych sieciówek, przymierzyłam, spodobała mi się, kupiłam. W drodze do domu zauważyłam, że jest pęknięta w szwie. Wróciłam się i pokazałam to kobiecie stojącej za ladą, a ona zaczęła mi wmawiać, że to ja ją sprułam, przy czym naprawdę tego nie zrobiłam. A za chwilę powiedziała mi coś, po czym poczułam się, jakby mi ktoś przypieprzył w policzek... Powiedziała, że jestem gruba i że na siłę musiałam wciskać ta sukienkę i że w moim wieku to powinnam wyglądać jakoś normalnie a nie tak... Jestem w szoku... jak ludzie mogą być tak niemili, tacy chamscy.... Co kogo to obchodzi ile ważę, to moja sprawa... tym bardziej, że nie jestem jakimś hipopotamem ważącym 100 kg :/ Jeszcze tyle ludzi tam stało...

Gość agnieszka z płocka
z nerwow poszlam do mc donalda i zjadlem 5 big zestawow no tak mnie zdenerwowac

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kochana bo teraz to wszedzie widac tylko te chude szkapy,i tylko im szyja ciuchy.ja np nie moge znalezc na siebie ladnych bluzek ani sweterkow.i nie to ze jestem gruba,nie.poprostu kiedy sie jest zbudowanym jak ja[rozszczep kregoslupa nic na siebie znalezc nie mozna...

Gość hania1234
nie przejmuj się, "przemiłe" ekspedientki często zapominają o wymuszonej uprzejmości gdy tylko wcisną bubla :O ta była wyjątkowo nietaktowna ale cóż... bywają takie indywidua, nic się nie poradzi 🖐️

Gość maruda......
mieszkam w Szkocji to niewiarygodne jak jest przepasc kulturowa obslugujacych tu ludzi a tym co sie dzieje w Polsce tutaj bez szemrania i jakichkolwiek problemow wymieniliby sukienke powinnas rozmawiac z kims wyzej a jezeli to ona byla wlscicielka sklepu..no coz odplacic chamstwem za chamstwo i powiedziec w twarz co o niej myslisz

Gość hania1234
heeeej, tylko nie chude szkapy :O nosze 36 albo i czasem mn iej i nikogo nie obrażam, wkurza mnie że jak ktoś zazartuje z puszystych to zaraz wielka obraza i skandal a na chudzielców bez ogródek woła się szkapy, szkielety itp Nieładnie tak :( to oczywiście nie ma zwiazku z sytuacją opisaną przez autorke topiku bo akurat zachowanie tej ekspedientki na żartobliwe nie wyglądało

Gość lola202
do kierownika z taka pizda. jej zasrany obowiazek to byc milym i uprzejmym dla klienta.

Gość doktorek gregorek
Pewnie ma żal do calego swiata ze jest ekspedientką a nie biznesswomen, daruj biednej kobiecie, szkoda nerwów

Gość wichłacz
bzyknij , strzel drinka i po sprawie

Gość agnieszka z płocka
mam ksywe hipopotamica,nie wiem dlaczego ta pani mnie nazwała grubaską:(

Gość Artefakt_Daibła
nie mozna obrażać ani chudych ani grubych.nie ich wina jak wyglądają.no chociaż grubi raczej na wałsne życzenie,choć też nie zawsze.no a durna ekspedientka nie ma prawa komentować niczyjego wyglądu.powinno sie złozyć na nią skarge do kierownika,pewnie by z roboty wyleciała.a swoją drogą wiele ekspedientek to po prostu cholerne tępe idiotki:D

Gość agnieszka z płocka
ktos się pode mnie podszywa;/ co za ludzie, muszę zaczernić nicka

Gość oto Polska
i polacy

nie, nie wymieniła... powiedziała, że nie da mi drugiej, żebym znowu zniszczyła (?) ale kase oddała.... nie miałam siły się z nią szarpać przy ludziach... powiedziałam jej tylko, że jest chamska i niewychowana

Gość agnieszka z płockaa
zmienie go na tucznik z plocka nikt sie nie kapnie :P

Gość doktorek gregorek
Tępe ale mniemanie maja o sobie jakby na sniadanie conajmniej encyklopedie zjadla.... szanowna Pani ekspedientka pije sobie kawe a przychodzi jakas "lafirynda" i kreci nosem , jak ona wogole smiala wejsc do tego sklepu ;) hehehe

Gość hania1234
wierzyć sie nie chce :O nie da Ci innej bo zniszczysz... ehh brak słów :[

Gość i zamiast jej powiedziec w
twarz co oniej myslisz postanowilas wyzalic sie na kafe?? przykreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość doktorek gregorek
Omijac, omijac i jeszcze raz omijac, sklep z takimi ekspedientkami albo padnie, albo szanowna pani ekspedientka skonczy z jajkami na straganie. Ot i tyle.

kiedyś kłąde na taśmie 3 browary.a pani ekspedientak sie pyta "obydwaaa?" kurwa co obydwa???:D stwierdziłam że umiała liczyć do 1,5 bo jakby do 2 umiała do by wiedziała że nie "obydwaaaa":D

to się prosi taką panią o jej nazwisko i o rozmowę z przełożonym... :o od razu bez słowa by wymieniła. no co za babsztyl!

Gość ciekawą macie tu ideologię
:classic_cool: co się stało z moim autorskim wyznaniem ? Przebieram się w strój opiekuna Goryli w ZOO i nie zauważony przez resztę pracowników przemykam do klatki aby ukraść tym paskudnym małpom daktyle . Następnie dokonuję szybkiej ucieczki by w spokoju móc delektować się tym pożywieniem :classic_cool: