Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettik

Jaki biustonisz pod suknię?

Polecane posty

na tej stronie znajdziesz adresy sklepow stacjonarnych i internetowych w ktorych mozna kupic pelna rozmiarówke biustonoszy takich firm jak Freya, Fantasie czy Panache...

Okularnica- ten mój świetny sklep z jeszcze lepszą sprzedawczynią jest w Krakowie w Borku Fałęckim. Przechodząc od strony pętli autobusowej do pętli tramwajowej, masz taki pasaż handlowy gdzie jest IGA, fryzjer, inne takie. Po prawej stronie tego pasażu jest kawałek pasażu troszkę innego- na rogu budka z kebabami, po lewej stronie masz jeszcze sklepiki, po prawej już Zakopiankę. I tam jest właśnie, po tej lewej stronie, mała pasmanteria (z napisem pasmanteria na zewnątrz, chyba nie ma innej nazwy :) ). Naprawdę warto zajrzeć, zwłaszcza ze względu na obsługę o której pisałam- sama nie potrafiłabym dopasować tak dobrze stanika, i ze względu na dobry towar w przyzwoitej cenie.

kalkulator mariski jest swietny :) na lobby biusciastych znajdziecie adresy sklepow stacjonarnych i internetowych gdzie mozna kupic dobre biustonosze. ja od momentu uswiadomienia i uczciwego wygarniania zmienilam obwod z 80 na 65 :))) pod biustem :) roznica jest szokujaca. Prawda jest brutalna ; tani biustonosz to tani efekt :( ( tani = zle dobrany) ja na poczatku kupowałam uzywane. i tak nosiłam je max dwa tyg i potem odsprzedawałam. teraz normuje mi sie rozmiar wiec zaczne jakies cudka kupowac a rozmiar zmienia sie poniewaz rozpłaszczony za mała miseczka i za szerokim obwodem biust rozlazł sie na na plecy, pod pachy itd biust a teraz wraca na swoje miejsce. plecy sa gladkie, nie mam nic pod pacha i na łopatce za to jestek ładnych kilka cm szczuplejsza :)

Gość Rilla__
Aż sobie zamówiłam dwa staniki 65e, zobaczymy, jaki będzie efekt...

Gość ktos niewiadomo kto
dzieki za adres tego sklepu, ja jestem z krakowa a zadko kiedy chodze na zakupy biustonoszy, nawet niemam za bardzo z kim sie wybrac takze dobra i mila obsluga dla mnie wskazana:)) a i wyslouchow i borek to odemnie kawaleczek:)) dziekuje:))

Gość hehehehhe
samaniewiem...ty sie z choinki urwalas?? to cos to nie powinno sie biustonoszem nazywac...no chyba za masz male cycki to sobie je obłóz jakas smierdzaca silikonowa guma....brrrr..ohyda

nie mam małych i prosze mnie nie obrazac. jezeli komus sie nie podoba to niech az tak sie nie wypowiada. a dla mnie takie biustonosze sa dziadoskie i nie modne:O:O

Gość hehehehhe
buhhahaahhhahahha...ohyda przecz CH to chyba w słowniku dla takich debilek jak ty...no koorwa leze i placze ze smiechu...co za idiotka

samaniewiem --> a miałaś już kiedyś taki biustonosz? bo ja miałam i nie polecam. szczególnie w upały to się nie sprawdza. poza tym nie zauważyłam, żeby dobrze trzymał biust :/

Gość hehehehhe
nauczylas sie jz pisac poprawnie tępa larwo??

fajną masz sukienkę :) ja mam dość podobną, w każdym razie identycznie ukształtowaną górę. kupiłam taki stanik: http://kostar.com.pl/images/c_galeria_03.jpg (ten po lewej, tyle że biały). na przymiarce okazało się, że idealnie mieści się pod gorset. oczywiście ramiączka są odpinane. ewentualnie myślałam o takiej bardotce: http://kostar.com.pl/images/c_galeria_08.jpg co do rozmiaru to oblicz sobie na kalkulatorze (po lewej stronie, na górze) http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ :)

aha i kupowałam bez mierzenia, z sercem w gardle. na szczęście jest ok ;) w sklepach internetowych zawsze jest możliwość zwrotu/wymiany. najlepiej zamówić sobie kilka staników i niepasujące odesłać :)

a z jakich stron zamawiacie? bo ja mam 65 c i nie łatwo znaleźć:( tzn. u mnie w sklepie był taki gładki bardzo podobny do katowiczanki za 45 zł. ale chyba wolałabym, żeby miał jakąś koronkę bo strasznie zwyczajnie wygląda.

Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy te wasze biustonosze będziecie miały wszywane pod sukienkę czy zwyczajnie będziecie go miały założony? Bo mnie Pani z salonu powiedziała, że mój się wszyje :| i że u nich w salonie też można taki kupić, ale czy naprawde będą mieć te staniki na tyle dokładnie dopasowane rozmiarowo? Tego nie wiem.. no i zgłupiałam.. bo wydawać dużo na stanik, który będzie przyszyty do sukienki? :| Ale znowu tani stanik dobrze może nie leżeć.. Co w takim wypadku?

ja zakładam normalnie pod sukienkę. tez miałam propozycje wszycia, ale odmówiłam, bo po ślubie mam go zamiar nosić. polecam sklep dopasowana.pl

Gość hej a jaki ja mam rozmiar
własnie się zmierzyłam i wyszło mi pod biustem 83, a w biuście, w idealnie dopasowanych miękkich miseczkach- 106. Do tej pory zakładałam 80E i miseczki własnie były idealne- dokładnie obejmowały całą pierś. Ale wydaje mi się, ze obwód powinien być ciasniejszy. Dodam, ze ostatnio przymierzałam brytyjskie 34G (nie wiem, jak to się ma do polskich rozmiarów) i był za duży

wg elektronicznego brafittera wychodzi mi polskie 75J, czyli brytyjskie 34G, ale jak już pisałam mierzyłam taki i jest za mały. Chciałabym zamóiwć biustonosz w necie i nie wiem, jaki. Jak myślałam o 75F, a może G?

trzeba odroznic rozmiarowke polska od brytyjskkiej. jesli mierzułąs polski to byl za mały. Brytyjczyk powinien bbyc ok. Freya ma wieksze miski wiec jak zamowisz g to bedzie inne niz np panache.

no tak, ale polskie 75J= brytyjskie 34G, tak? według brafittera wyszło mi polskie 75J, ale mierzyłam brytyujski 34G i był za duzy, a przecież to ten sam rozmiar, prawda?

a w Krakowie to raczej tutaj ;) Sklep Intimo4you.com ul. Wysłouchów 3, 30-611 Kraków. Zapraszamy w godz: pn-pt 11:00-18:00 sobota 11:00-13:00 co prawda zadowolenie zalezy od tego jaka pani akurat jest za lada :/ bywaja naprawde pomocne kobitki i takie ktore zachowuja sie jak w trimfach i innych sieciowych badziewiach

o jejku, ale nakręciłam, brytyjskie 34G jest na mnie ZA DUZE!

Gość cyckonosze
hej a jaki ja mam rozmiar- wcześniej nosiłaś 80e więc dopiero zmieniasz rozmiarówkę. My nie wiemy jak zbyt duże było to 34g - miski zbyt luźne czy obwód za szeroki a może jednak nie dokładnie wygarnęłaś piersi do misek?