Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszyczka22

ciaza podczas miesiaczki?

Polecane posty

Gość duszyczka22

mam takie pytanie do was...moja przyjaciolka kochala sie ze swoim facetem i on w niej skoczyl, byli bez zadnego zabezpieczenia, ona miala pierwszy dzien miesiaczke i teraz sie boi ze moze zajsc w ciaze...chcialbym ja jakos pocieszyc albo doradzic ale nie bardzo moge skoro sama nie wiem jak to jest! jakie sa szanse za zajscie itd...dziekuje za wszystkie odpowiedzi z gory...pozdrawiam

Gość defrgtyh
a przyjaciółka tak dokładnie Ci się zwierza ?? :D:D:D

Gość duszyczka22
jestesmy przyjaciolkami zwierzyla sie bo ma problem, a ja chce jej pomoc...prosze o odpowiedzi

Niech sie więcej nie kocha bez zabezpieczenia a nie będzie podobnych schiz.Przy stosunku 1 dnia miesiączki nie ma szans na ciążę ALE można zajść kochając się podczas trwania krwawienia śródcyklicznego (które towarzyszy owulacji i występuje po cyklu bezowulacyjnym - takie krwawienie jest czasem najwyższej płodności).Litości, jak się koleżanka nie obserwuje, to niech się zabezpiecza.

Gość duszyczka22
Dziekuje bardzo, przekaze jej :] mi tez troszke ulzylo :P pozdrawiam

Gość jjjjjjjjjjjjjj
:D

Gość jjjjjjjjjjjjjj
😘

rany!!! Bierzecie się za seks a nie wiecie kiedy możecie zajść w ciążę?!?? Może tak trochę poczytać najpierw, douczyc się, a dopiero potem seksić się. A o zabezpieczeniu, antykoncepcji też kolezanka nie słyszała?!? Przecież to nie średniowiecze.