Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quadratura Koła

Chusty do noszenia dzieci...

Polecane posty

Która z was używa? Jakie polecacie? Zamierzam zaopatrzyć się w taką chustę, bo z wózkiem niekiedy jest ciężko podróżować, więc tak się zastanawiam nad opiniami... Wygodne są, do kiedy można nosić w chuście dzieci?

Gość syntiaooooooooo
a może lepsze byłoby nosidełko na szelkach?

Ta wypadnie :-o Bardzo mi się te chusty podobają i z tego co wyczytałam są całkiem bezpieczne. Mam dwie córki młodsza 5 miesięcy i starsza 2,5 z reguły jak idę na spacer, to ciągnę jedną i jeszcze wózek dlatego byłoby mi wygodniej.

ja też mam nati, wiązaną. jest super! po 1 praniu zrobiła się mięciutka, łatwo się ją wiąże i maly bardzo lubi w niej być :) staram sie nie nosić zbyt długo zeby do noszenia nie przyzwyczaić ale raz dziennie na spacerek 30 minutowy wychodzimy i w domu jeszcze z 30 minut z tata sobie chodzi w niej :) noi oczywiście jak do lekarza idziemy, czy załatwić coś w urzędach, czy do sklepu to tylko z nią :D jak dla mnie super sprawa :D

Gość MOZNA MOZNA
JAK ZOBACZYLAM TA NATI NA ALLEGROTO SIE PRZERAZILAM ILE RAZY JA TRZEBA ZAKUTYWAC ZANIM BEDZIE DOBRZE ZAWIAZANA, CHYBA WYBIORE NOSIDELKO, TYM BARDZIEJ ZE NA WIEKSZZE DZIECKO TO TEJ CHUSTY JUZ CALKIEM SOBIE NIE WYOBRAZAM

To pozory. Chusta jest podobno wygodna i najlepsza na takie szybkie i krótkie wypady, a ja w ciągu dnia właśnie sporo spraw mam do załatwienia, więc chusta byłaby super wyjściem.