Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XyZ.....

CHŁOPCY ZACZNIJCIE DBAĆ O SIEBIE!!

Polecane posty

Gość ...XyZ.....

Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka przez internet. Fajnie nam się gadało itp. Parę dni temu postanowiliśmy się spotkać. Omówiliśmy się w parku. Myślałam że to jakiś przystojny chłopak dlatego ze chwalił się że jest rozrywany przez dziewczyny i ma bardzo dużo koleżanek. Gdy go zobaczyłam 1 raz zaniemówiłam. Staną przede mną jakiś wielkolud z mnóstwem piegów, zarostem i... żółtymi zębami. To jeszcze bym przeżyła gdyby nie jego nieświeży oddech. Myślałam że zemdleje od tego smrodu. Do tego opowiadał o swoich koleżankach jakie to są och i ach. Nie wytrzymałam tego i poszłam po 20 minutach bez wyjaśniania czegokolwiek. Obraził się na mnie i obwinia mnie że spotkanie było drętwe prze zemnie. Czy mogę mu podarować szczoteczkę i pastę do zębów przy następnej okazji?? CHŁOPCY ZACZNIJCIE DBAĆ O SIEBIE!!

Gość oleeee
trzeba bylo najpierw fotke obejrzeć , oj ale chociaż wiesz zaraz ucieklaś to i tak dobrze. Co do dbania facetów o sibie to wlaśnie jest różnie. Ja niestety mialm przyjemnośc poznać pewneho chlopaka , który na pierwszy rzut oka zadbany pachnący przystojny ale mial niestety jedna wadę .... ZGNILEGO WACKA!!!!!!!!!! więc i tak mialas szczęście

Gość hahahahahah
przez internet to kazdy mowi o sobie jak najlepiej .. nieświeży oddech nie zawsze jest wywołany NIE myciem zębów. Ja bym mu to powiedziala otwarcie , a nie palila gupa i odchodzila bez tlumaczenia . A podarwowanie szczoteczki i pasty jest zbyt zenujące . ;*

Gość ...XyZ.....
no właśnie o to chodzi że widziałam jego fotki i prezentował się lepiej niż w realu. Hehe nie wiem jakiego on ma wacka. Nie zaglądałam ^^

Gość hahahahahah
no właśnie ?? nie stał mu ? był oflaczały ? :D i co jestes z nim nadal ? robilas mu loda ?

Gość ...XyZ.....
hahahahahah no chyba jest powodem niemycia zębów bo ma je zolte jak wosk!!

Gość hahahahahah
...XyZ... dobra nie sprzeczam sie bo nie widzialam . Ale mówie tylko że dużo osób takma ze myja codziennie zeby a po 30 min i tak im jebie ... ;( ja np. nie mam takich problemów ;( moja mama jest stomatologiem i mowi ze duzo rzeczy jest spowodowane waleniem z gęby, i nie jest to NIE MYCIE ZEBOW , no ale to tez. bo jak sie myje zeby to sie je myje. a zeby nie śmierdzą tylko coś innego. No i np. morze mieć chore migdały .. oj dużo jest przczyn jebania z ust .

Gość oleeee
to byla któras z koleji randka , ogólnie chlopak fajny nadawalismy na tych samych falach. Calujemy się miziu , miziu on zacząl mnie piescic , naprawde robil to dobrze chcialam mu się zrewanżowac , odpielam spodnie i mnie cofnęlo. Takiego smrodu w zyciu nie czulam . Troszke poruszlam ręką i facet mial przyjemnosc ale mi sie na wymioty zbieralo. Ucieklam raz dwa , ciuchy do pralki i szorowanie ręki. Po tym mialam wątpliwosci czy zadawac sie z brudasem , ale sobie myslę może to taki incydent ,że sie nie umyl. Kolejna randka i też to s amo , nawet nie próbowalm sie tam zblizać bo czulam smród przez spodnie . Niestety jego ZGNIŁY WACEK zabil rodzące się uczucie ...

Gość sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kurwa mama stomatolog, a Ty anaalfabetka:D ja pierdole jaki nieuk z Ciebie, wysłowic sie nie umiesz nawet:D

Gość hahahahahah
sruuuuuuuuuuuuuuuuu wiesz, ja tu pisze całą prawdę . hahaha !!

Gość ...XyZ.....
ADolf_hitlerr hehe nie o to mi chodziło. Ale jak lubisz takie zabawy to spoko. hahahahahah no wiesz mógł chociaż zainwestować w gumy do żucia. Ja mam chore migdałki no ale bez przesady nie wali mi tak z mordy i inwestuje w gumy do żucia

Gość Mua
to jest odrzucające ... ja już bym się do niego nie zbliżyła Fuuuj... coś strasznego ....

Gość
hehheh dobre ja myje s siurka codziennie pod pachami tez używam pachnideł i na ciało :D :D

Gość ...XyZ.....
Złoty dobrze ze chociaż Ty dbasz o siebie ;)

Gość oleeee
po tym mialam malą traume co do facetów, porostu niby na oko czysty zadbany a wacek brud smród kiłA I mogila

Gość ...XyZ.....
oleeee no nie dziwie Ci się.tu niby taki czyściutki, pachnący i nagle taki szok. Zerwałaś z nim kontakt czy dalej utrzymujecie ze sobą jakieś kontakty??

Gość oleeee
chociaz niestety znam dziewczyne . która solarka obowiązkowo tipsy tona tapety perfumy czuc na kilometr . Niestety brudna chodzi , zapocona a jej majtasy ehhh szkoda gadać . Ta jej " perfuma" miesza się z tym smordkiem , efekt porażający!!!!!!!!

Gość
...XyZ..... tak, zawsze się wypachnię bo bardzo to lubię jak kobieta poczuje.... boski zapach... :P ;)

oleeee to może zabierz się za faceta autorki topiku, który skoro na pierwszy rzut oka był średnio zadbany to pewnie miał czystego wacka....?

Gość oleeee
kontaktu z nim nie mam , mialm jakis czas ale teraz ma dziewczynę i jestem ciekawa czy zmienil się czy myje Wacka .

Gość ...XyZ.....
no ja znam panne to w tej samej bieliźnie potrafi chodzić nawet miesiąc, głowę myje raz na 2 tygodnie.

Gość oleeee
nie dziękuje , mam już czystego pachnącego i zadbanego Wacka , innych Wacków nie potrzebuje

Gość normalniekoniec
do dupecek ktore narzekaja na facetor, ktorzy o siebie nie dbaja.. patrzcie na mnie suczki: chodze 3x w tygodniu na silownie (trenuje juz 3 lata) kiedys gralem w pilke nozna 4 lata, teraz 1x w tygodniu boxuje.. wniosek? jestem zarowno wysportowany z dobra kondycja jak i ladnym cialem po silowni.. do tego troche opalony, czyste biale zeby (myje 5x dziennie) zawsze czyste i pachnace ciuchy.. codziennie sie myje czego wiecej chciec?? jestem idealem faceta dla dupeczek

Gość ...XyZ.....
Złoty no ja też lubię zapach męskich perfum ^^ misiek pysiek ten chłopak ma juz takie powodzenie (przez internet) że już chyba pogubił się w tych swoich znajomych.Ale zawsze można spróbować ;)

Gość normalniekoniec
nie jestem narcyzem, uwazam, ze jestem normalnym zadbanych facetem i skromny tez jestem ale po prostu znam swoja wartosc i wiem, ze nie jestem przecietniakiem, dlatego tak trudno mnie złowić:)