Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

Torbielowatośc nerek

Polecane posty

Hej! mam torbielowatość nerek-pytałam już tu wielokrotnie o solarium ale nikt mi nie udzielił odpowiedzi....Czy z moim schorzeniem moge chodzić do solarium? Raz w tygodniu po 10 moze mniej minut bo nie chce wyglądać jak spalony kurczaczek Bardzo prosze odpowiedzcie mi to dla mnie bardzo ważne gdyż moja skóra jest biało siwa...to bardzo nieładnie wygląda:(

Gość Spokojna1
O to chyba powinnas spytac lekarza specjaliste

juz chciałam zapytać lekarza kiedy sie okazało ze są tak wielkie kolejki ze nie mam po co iść a dopiero wizyte mam wyznaczoną w przyszłym roku:( A jak dzwonie to pielegniarki mi mówią ze lekarz jest zajęty, albo mu nie przeszkadzać, a kiedy powiedziałam o co chodzi stwierdziły ze nie zajmują sie pierdołami!

Gość Spokojna1
Głupie baby no, to zadzwoń gdzieś indziej, weź książkę telefoniczną i poszukaj innych szpitalim, mogą być nawet w innym województwie. Niestety najczęściej będą niechętni ale psotaraj się, milutkim głosikiem zdecydowanie itp. W końcu jakiś baran się odezwie ludzkim głosem. W końcu to nie jest rzecz warta wizyty u lekarza a tylko słowo lub dwa na ten temat, a moze nawet kwestia tak -nie.