Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina16pol

obolałe oczy

Polecane posty

Gość karolina16pol

Mam pewien problem z oczami, od dłuższego czasu bolą mnie oczy momentami ból jest nie do zniesienia już. Stosowałam już różnego rodzaju krople do oczu między innymi visine, stereolize czy jakoś tak. Od dwóch miesięcy nie używam tuszu do rzęs, żeby nie podrażnić oczu jeszcze gorzej. Robiłam sobie różnego typu okłady , przykładałam rumianek. Nic nie pomaga. Oczy bolą wciąż a teraz na dodatek w jednym oku zrobiła się jakaś gulka ( dzisiaj z rana na przykład mi lekko krwawiła ). Wiem co powiecie najlepiej wybrać się z tym do okulisty to oczewiste i z tym nie ma żartów. Mam zamiar to zrobić w końcu, pójdę zaraz po świętach. Ale chciałabym jeszcze przed tym usłyszeć wasze opinie na ten temat, może ktoś z was miał podobny problem ?

Kurde, dziewczyno, ty sie ne boisz o wzrok? jak ci krawila, ja bym nie czekala na poswietach, ja bym od razu poszla na ostry dyzur okulistyczny!!!!

Gość karolina16pol
nie nie sluchajcie to nie jest takie powazne tzn oko nawet nie krwawilo moze przesadzilam z tym okresleniem ono jest tylko zaczerwienione dosyc widze normalnie itd tylko ze momentami strasznie mnie oczy bola niewiem czemu.